Blog

AceMoney Lite: Ingyenes határidő napló program pénzügyi tevékenységek elvégzéséhez

A határidő napló feladatokra tervezett szoftver abban a szituációban kellhet ha rengeteg számlát kezelünk, azt egy szoftverrel szeretnénk rendszerezetten kezelni. Az AceMoney Lite azt profilosan képes eltárolni, majd ha szükséges gyorsan, konfiguráltan, testre szabottan indítható el. Ingyenesen futtatható.

A szabadon kipróbálható verzió Otthoni felhasználáshoz megfelelő eszközökkel rendelkezik, ahol a tapasztalható korlátozások az egyszerűbb, alapvetőbb felhasználási területnek biztosít megfelelő közeget. Az AceMoney Lite nevű szoftverrel a befizetendő számláinkat lehet határidős tevékenység formájában elérni, majd értesítéssel tájékozódni hogy felhasználói beavatkozásra van szükség.

A magyar nyelvvel kifejlesztett felhasználói felületen valóban könnyedén konfigurálhatóak ezek a tevékenységek, valutaváltó használható fel a nem hazai devizapárokhoz, maximális szolgáltatást tapasztalhatunk így egy szoftver képes ellátni az összes funkciót. Ha esetleg ez kevés, akár meg is vásárolható, ez inkább jelentősebb számlatevékenységhez kellhet, használhatóak ki azok a lehetőségek amiért eredetileg választottuk. Az AceMoney Lite innen szerezhető be.

Ha otthoni felhasználásra szeretnél egy olyan programot amivel akár a befizetési tevékenységeid időpont szerinti rendszerezett elérése, valósítható meg határidő meghatározásával erre a szoftverre minden szituációban számítani lehet.

AceMoney Lite – határidő napló program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
AceMoney Lite: Ingyenes határidő napló program pénzügyi tevékenységek elvégzéséhez
Szerző
Leírás
Ingyenesen is használható határidő napló alkalmazás

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá