Alternate Timer: Időzíthető határidőnapló alkalmazás

Dizájnos, remek lehetőségekkel rendelkező határidő napló program az Alternate Timer, amivel a legfontosabb hétköznapi teendők rendszerezhetőek annak az érdekében, hogy mindig a megfelelő pillanatban kaphassunk értesítéseket.

Az ingyenes, akár telepítés nélkül is használható szoftverrel minden eddiginél egyszerűbben, átláthatóbban kezelhetőek a számítógépeden a hétköznapi teendőid. Az időzítést is támogató Alternate Timer hordozható kiadásban is beszerezhető, ha csak ki szeretnéd próbálni, ritkán futtatnád.

A programmal profi szinten lehet határidős tevékenységek formájában értesítéseket létrehozni, ehhez leírásokat, illetve egyéb hasznos információkat is hozzá lehet fűzni, ezzel sokkal egyszerűbben válik rendszerezhetővé, ha esetleg azokból több is létre lett hozva korábban.

Az kinyomtatható, jelszavakat adhatunk hozzá és még több olyan plusz funkció is hozzáférhető amivel teljes értékűvé tehető az aktív életmóddal rendelkező felhasználók számára hogy a legfontosabb időponthoz kötött tevékenységeinkről soha ne maradjunk le. Telepíthetően, illetve hordozható kiadásban is beszerezhető, mind a kettő változat profin látja el a feladatát, kiváló alternatíva a hasonló szoftverek között. Több hasznos paramétert is meg lehet határozni a számára, azt látványos módon lehet elérni, ezzel a jellemzőjével többet kínál a konkurens termékeknél.

Alternate Timer – határidőnapló alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Alternate Timer: Időzíthető határidőnapló alkalmazás
Szerző
Leírás
Alternate Timer, ingyenes határidő napló program

Kapcsolódó szoftverek