Ingyenes feladat menedzser alkalmazás: ToDoList

Profi, több választható beállítást is tartalmazó határidő napló szoftver a ToDoList amivel az összes funkció azonnal használható amire szükség van a hétköznapi tevékenységek menedzseléséhez.

Hatékony, rengeteg hasznos funkciót, eszközöket tartalmazó szoftver amivel rengeteg módszerrel lehet rendszerezni azokat a tevékenységeket amiket rendszeresen elvégezünk, azt a számítógépünkön szeretnénk egy feladat listán eltárolva elérni. A ToDoList akkor szükséges ha több olyan feladat eltárolására lesz szükség amit csak plusz szoftver futtatása esetén lehetett maximálisan eredménnyel rendszereznünk, tehát egy határidő napló programot keresel ami ingyenes, viszont a szükséges funkciókat mint rendelkezésre bocsájtja.

A komolyabb feladat listás tevékenységek esetén egy adott eseményhez szűrőket is használhatunk, amivel még egyszerűbbé válik az említett Windows rendszeren való feladat.

A rendszerezést is támogató szoftver az értesítések létrehozásához saját prioritás szerinti riasztásokat is támogat, így megtudható, hogy milyen feladat miatt válik szükségessé felhasználói interaktivitás.

Profi szoftverekhez megfelelő eszközöket lehet kiválasztani, elmondhatjuk róla hogy amit nem tartalmaz azokra talán nem is lesz szükség mivel egy univerzális fejlesztés eredménye, teljesen ingyenesen használható. A határidő napló alkalmazás legújabb kiadása innen érhető el.

ToDoList – határidő napló alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes feladat menedzser alkalmazás: ToDoList
Szerző
Leírás
Szűrőket, illetve egyéb hasznos funkciókat tartalmazó határidő napló alkalmazás: ToDoList

Kapcsolódó szoftverek