RemindMe: Ingyenes határidő napló alkalmazás

Nyílt forráskódú, ingyenes határidő napló program a RemindMe amivel egyetlen programmal van lehetőség az összes lényeges tevékenységet rendszerezetten eltárolni a számítógépünkön. A megoldással a nekünk leginkább ideális módszerrel képes minket értesíteni minden olyan eseményről aminek rendszerezését rábíztuk.

Határidős feladatokhoz használhatjuk ezt az ingyenesen kipróbálható alkalmazást amivel sokkal hatékonyabban, rendszerezettebben lehet a tevékenységeket rendszerezni ha azokból rengeteg van és az azok figyelemmel kísérése már gyakorlatilag nem lehetséges. A RemindMe határidő napló alkalmazás az egyik olyan szoftver amiről szinte minden felhasználó hallott akik használtak már erre plusz eszközt.

Több hasznos beállítással

A szoftver számos olyan beállítással lett kitalálva amivel a lehető leginkább arra koncentrál, hogy minden felhasználó számára azt biztosítja amire szüksége van.

Egyszerűen, dinamikusan lehet létrehozni határidős feljegyzéseket időpont, illetve riasztási módszer is kiválasztható.

A RemindMe installálása, illetve a beállítása után teljesen magától végzi el az említett munkafolyamatot, szinte észrevétlenül, csekély erőforrással fut a háttérben. A megfelelő pillanatban értesítést jelenít meg, így nem maradunk le semmiről. A nyílt forráskóddal beszerezhető alkalmazást innen lehet letölteni. Több kiadásban is elérhető.

RemindMe – tevékenységek számítógépen való tervezéséhez


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
RemindMe: Ingyenes határidő napló alkalmazás
Szerző
Leírás
Ingyenes, modern eszközökkel rendelkező tevékenység tervező szoftver. RemindMe...

Kapcsolódó szoftverek