Valutaátváltó Programok - Letöltés ingyen -SzoftHub.hu

Valutaátváltó Programok

 • A Whale böngészője funkcionálisan azokhoz a programokhoz tartozik, amivel megkaphatunk minden olyan eszközt amivel maximálisra fokozható a böngészés élménye, néhány plusz kiegészítővel amik bármikor hasznosak tudnak lenni. Ilyen a beépített képlopó, automatikus fordító, Translate szolgáltatás, valutaátváltó, stopper, naptár. Oldalsávval, hogy még egyszerűbben lehessen elérni a kedvenc funkcióidat. Beépített médialejátszóval. Free alkalmazás.

  Whale 2.10.124.26

  A Whale böngészője funkcionálisan azokhoz a programokhoz tartozik, amivel megkaphatunk minden olyan eszközt amivel maximálisra fokozható a böngészés élménye, néhány plusz kiegészítővel amik bármikor hasznosak tudnak lenni. Ilyen a beépített képlopó, automatikus fordító, Translate szolgáltatás, valutaátváltó, stopper, naptár. Oldalsávval, hogy még egyszerűbben lehessen elérni a kedvenc funkcióidat. Beépített médialejátszóval. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • Az Alternate Calculator egy roppant egyszerűen használható Windows rendszerekre tervezett számológép program. A szoftvert nem csak a szóban forgó feladatra lehet felhasználni, hanem akár valutaátváltóként is ideális, több népszerűbb pénznemet is támogat. Free alkalmazás ( ingyenes ).

  Alternate Calculator 3.600

  Az Alternate Calculator egy roppant egyszerűen használható Windows rendszerekre tervezett számológép program. A szoftvert nem csak a szóban forgó feladatra lehet felhasználni, hanem akár valutaátváltóként is ideális, több népszerűbb pénznemet is támogat. Free alkalmazás ( ingyenes ).

  olvasd tovább...

 • Az AceMoney Lite egy a pénzügyi tevékenységeink menedzselésére használható szoftver amivel áttekinthetőek, akár későbbi szituációra eltárolható jelentéseket lehet készíteni. A határidős tevékenység támogatást is tartalmazó szoftver remek eszköz hogy a számlás befizetéseinket nyomon lehessen követni. Szinkronizálni azokat több eszköz között. Ingyenesen, Free alkalmazásként korlátozással használható. Magyar nyelvű.

  AceMoney Lite 4.37.2

  Az AceMoney Lite egy a pénzügyi tevékenységeink menedzselésére használható szoftver amivel áttekinthetőek, akár későbbi szituációra eltárolható jelentéseket lehet készíteni. A határidős tevékenység támogatást is tartalmazó szoftver remek eszköz hogy a számlás befizetéseinket nyomon lehessen követni. Szinkronizálni azokat több eszköz között. Ingyenesen, Free alkalmazásként korlátozással használható. Magyar nyelvű.

  olvasd tovább...