Free TS Converter 1.0.8

A Free TS Converter egy teljesen szabadon kipróbálható konvertáló szoftver, amivel MPEG TS formátumot tudsz átalakítani. A program mint mentési formátum, 3GP, MOV, MP4, MPEG4, XviD, DivX, 3GP, MP3, MP4 kimeneteket támogat. Akár profil szerint is használható. Egy beépített médialejátszót is tartalmaz. Free alkalmazás.

Ez a teljesen ingyenesen használható konvertáló szoftver a Free TS Converter. Kifejezetten MPEG TS Stream fájlok egyszerű és gyors átalakítását, konvertálását támogatja amellett hogy a lehető legkevesebb interaktivitást igényli. Egyszerűen használható. Ha fontosnak tartod kimenetet profil szerint is választhatsz.

A Free TS Converter letöltése után a szoftvert csak telepíteni kell majd egy a szokásostól, hasonló konvertáló alkalmazásoktól eltérő, némileg egyszerűbb felhasználói felület biztosított.

A Free TS Converter egyik érdekessége, hogy több módszer szerint választható ki a mentési formátum, Ha a videót mobilra szánnád, azt külön profil szerint lehet konfigurálni, ha esetleg egyéni elképzeléseid lennének, esetleg azt asztali DVD lejátszón, esetleg számítógépre szánnád, néhány optimális alapértelmezett profil is elérhető.

A program vagyis a Free TS Converter lehetőséget biztosít, hogy a videó legalapvetőbb tulajdonságait meg tudd változtatni, felbontás, kodek, audió jellemzők, mintavételezési frekvencia.

Ha a videót meg szeretnéd tekinteni konvertálás előtt a Free TS Converter ehhez egy beépített egyszerűbb videó lejátszó funkciót biztosít.

Támogatott formátumok, lehetőségek:

A Free TS Converter 3GP, MOV, MP4, MPEG4, XviD, DivX, 3GP, MP3, MP4 formátumokat támogat, természetesen ettől sokkal több kimenet választható ki, így az adott felhasználási területhez igazodóan igen bőséges kínálattal rendelkezik.

A dekódolandó fájlt a szoftver felületén felfedezhető fájlkezelő funkcióval lehet betallózni. A program mint korábban említettük, az egyik legnagyobb előnye az egyszerű használat, alapvető opciók, ez kifejezetten azok számára lehet hasznos akik az azonnali eredmények híve, illetve egy olyan konvertáló szoftvert keresnek, ami gyakorlatilag semmilyen konfigurációt nem igényel, továbbá minőségromlás nélkül tud szinte bármilyen formátumba dekódolni MPEG TS Kodek formátumból.

Sokkal korszerűbb, több testre szabási lehetőséget tartalmazó konvertáló szoftver a Freemake Video Converter, Ha a videó tartalmakat szerkesztenéd is, akkor az Any Video Converter nevű alkalmazás nyújt ebben maximális lehetőségeket.

A Free TS Converter egy speciális videó konvertáló szoftver, amivel MPEG TS formátumot tudsz átalakítani. Nem kell konfigurálni, teljesen ingyenesen próbálható ki. Amire viszont felhívjuk a figyelmet, hogy az alkalmazás a felületén hirdetéseket jelenít meg, ez nem annyira zavaró.

Free TS Converter

Free TS Converter Összefoglaló:

 • Konvertáló alkalmazás
 • MPEG TS formátumok átalakításához
 • nem kell konfigurálni
 • könnyed, áttekinthető kezelőfelület
 • beépített médialejátszó
 • csekély erőforrás igény
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Free TS Converter
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Hitpaw Video Converter 2.0.02021-12-31 Hitpaw Video Converter 2.0.0 (0)
  A Hitpaw Video Converter egy korszerű, áttekinthető felhasználói felülettel rendelkező konvertáló szoftver. A Free alkalmazással […]
 • VSO Free MKV-WebM Converter 1.5.02018-09-16 VSO Free MKV-WebM Converter 1.5.0 (0)
  A VSO Free MKV-WebM Converter egy Blu-ray lemezeket is kezelő komfortos konvertáló szoftver ami alapvetően MKV, 3GP, AVI, MOV, MP4, […]
 • Pazera Free MP4 to MP3 Converter 1.12016-07-18 Pazera Free MP4 to MP3 Converter 1.1 (0)
  A Pazera Free MP4 to MP3 Converter egy kifejezetten audió fájlok konvertáláshoz alkalmas program, ami MP4, M4A, AAC, MP3, WAV […]
 • Free MP4 Video Converter 5.0.71.12112015-12-15 Free MP4 Video Converter 5.0.71.1211 (0)
  A Free MP4 Video Converter egy igen egyszerű, több mentési formátumot is támogató profilos konvertáló szoftver. A nevével ellentétben […]
 • XMedia Recode Portable 3.5.5.72022-05-03 XMedia Recode Portable 3.5.5.7 (2)
  Az XMedia Recode Portable egy profi dekódoló alkalmazás ami többek között ismeri az MPEG, FLV, AVI formátumot, a profilos […]