Ingyenes videó szerkesztő alkalmazás ami 2D címek készítését is támogatja: Kdenlive

A videó szerkesztő egy teljesen ingyenes, telepítés nélkül is beszerezhető nem lineáris videó szerkesztő program amivel 2D címeket is létrehozhatsz a saját műsoros adathordozók tervezésekor. A Kdenlive a videók módosításához számos olyan kiegészítőt biztosít amiket csak az közkedveltebb megvásárolható alkalmazások használói tudtak kipróbálni.

Egyszerűen használható, rengeteg fontos film szerkesztő funkcióval rendelkezik amivel QT, illetve KDE megoldásokat lehet alapként használnunk.

A multimédiás fájlok módosításához használható Kdenlive Windows verziója normál videók felhasználásához, illetve munkafolyamatokhoz lényegesebb, szinte bármilyen projektekhez optimális paraméterekkel rendelkező videók készíthetőek ahol akár hangfelvételeket készíthetünk majd azt a feladat során fel tudjuk használni. Ideális ha többsávos tartalmat szeretnél szerkesztéssel tervezni ahol akár saját audió, vagy videó sávot is beillesztenünk, vagy törölhetőek ha azokra nincs szükségünk.

Profi videó szerkesztő funkciókkal használhatjuk

Saját videó összeállítások tervezéséhez akár 2D címeket is készíthetünk ahol rengeteg szerkesztő funkciót lehet kiválasztani. Definiálható a betűk mérete, elrendezés, típusa, forgathatjuk, képeket lehet kiválasztani így komolyabb sokkal korszerűbb megoldás amivel videók szerkeszthetőek.

A videó szerkesztő program egy professzionális eszköztárral rendelkezik a videó, illetve audió jellemzők testre szabásához. A szoftverrel akár profilba rendezett beállításokkal lehet módosítani a felhasználandó tartalmat. Az audió tulajdonságok módosításakor a hangkorrekció szerkesztő funkciónál erősítés, némítás, elhalványítás lehetőségeket lehet definiálni.

Több multimédiás tartalom egyesítése, illetve az azok vágásához is tartalmaz szolgáltatásokat. Az ingyenes Kdenlive innen érhető el. Telepítés nélküli változatban is letölthető.

Kdenlive – videó szerkesztő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes videó szerkesztő alkalmazás ami 2D címek készítését is támogatja: Kdenlive
Szerző
Leírás
Modern multimédiás kliens amivel a videók szerkesztéséhez szükséges funkciók korlátlanul futtathatóak, a Kdenlive hordozható kiadásban is beszerezhető.

Kapcsolódó szoftverek