Icecream Video Editor – vizuális effektezést is támogató videó szerkesztő

A szoftverrel akár vizuális effektek felhasználásával lehet különleges, látványos videó bemutatókat készíteni, szerkeszteni a meglévő film alapú multimédiás fájljaidat. Ingyenes, honosított formában használható. Az Icecream Video Editor prémium kategóriás szerkesztő eszközökkel fejlesztették ki.

A multimédiás program gyakorlatilag minden létező, fontosabb szerkesztő eszközt tartalmaz, hogy saját projekt formájában tudj létrehozni videó bemutatókat, vagy szerkeszthesd a filmjeidet. Vághatóak, effektezhetőek, különleges, képek felhasználásával készíthetünk diavetítéseket, a szerkesztéskor saját zenei tartalom fűzhető hozzá.

Az Icecream Video Editor egyéb videó szerkesztő eszközkészletét képezi a vizuális effekt támogatás, forgatás, lejátszási sebesség módosítás, minőségbéli szerkesztés, a végeredmény azonnali megosztása.

Videók vágása

Természetesen az egyik legegyszerűbb módszert biztosítja, hogy videókat tudjunk vágni, a jól megszokott felhasználói felületen történő szerkesztő eszközök kiválasztásával. Az ingyenes Icecream Video Editor, videó szerkesztő program nemrég kiadott verziója itt található. Ígéretes szerkesztő eszköz ami még kellemes meglepetéseket tud okozni a kipróbálóinak. Funkcionálisan közel azonos lehetőségeket fedezhetünk fel mintha egy márkás, kereskedelmi szoftvert töltöttünk volna le. Ráadásul honosított felhasználói felülettel rendelkezik, modern dizájn figyelembe vételével.

Icecream Video Editor – videó szerkesztő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Icecream Video Editor – vizuális effektezést is támogató videó szerkesztő
Szerző
Leírás
Ingyenes videó szerkesztő program akár vágási feladatokhoz. Rengeteg különleges kiegészítővel. Icecream Video Editor

Kapcsolódó szoftverek