Buffer támogatással bíró programok - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Buffer

 • A SuperCopier egy fájlmásoló, mozgató Free alkalmazás, amivel a Windows ezen szolgáltatása helyettesíthető. Különlegességét az egyedi beállítások, testre szabhatóság képezi. Magyar nyelvű. 

  SuperCopier 1.2.3.6

  A SuperCopier egy fájlmásoló, mozgató Free alkalmazás, amivel a Windows ezen szolgáltatása helyettesíthető. Különlegességét az egyedi beállítások, testre szabhatóság képezi. Magyar nyelvű. 

  olvasd tovább...

 • Az Ultracopier a Windows beépített fájlmásoló szolgáltatásának lecserélésére képes egyszerűen kezelhető szoftver. Vele sokkal gyorsabban és konfigurálhatóbban hajtható végre a szóban forgó művelet.

  Ultracopier 1.2.3.4

  Az Ultracopier a Windows beépített fájlmásoló szolgáltatásának lecserélésére képes egyszerűen kezelhető szoftver. Vele sokkal gyorsabban és konfigurálhatóbban hajtható végre a szóban forgó művelet.

  olvasd tovább...

 • A Windows beépített fájlmásoló szolgáltatását cserélheted le egy sokkal modernebb és gyorsabb lehetőségeket biztosító szoftverre, az ExtremeCopy kötelező minden számítógépre.

  ExtremeCopy 2.1.0

  A Windows beépített fájlmásoló szolgáltatását cserélheted le egy sokkal modernebb és gyorsabb lehetőségeket biztosító szoftverre, az ExtremeCopy kötelező minden számítógépre.

  olvasd tovább...