FTP

Alternate FTP 3210

Az Alternate FTP egy alapvető feladatokat ellátó FTP kliens program, amivel a távoli szerverhez csatlakozva a szokásos fájlkezelési műveletek hajthatóak végre. Fájlok letöltése, feltöltése, törlése… Free alkalmazás, könnyen használható.

Megbízható, könnyen kezelhető, kevés helyet igénylő FTP kliens alkalmazás az Alternate FTP, ami a lehetőségeit tekintve inkább az alapvetőbb fájlkezelési műveleteket támogatja. Így inkább azok számára javasolt akik fájlok mozgatását, és az azokkal történő alapvető műveletek ellátását tartják szem előtt.

Az Alternate FTP letöltése után a telepítés befejezése előtti utolsó lépésben engedélyezheted a számára, hogy létrehozzon egy parancsikont, illetve közvetlenül itt néhány testre szabási opciót is eszközölhetsz. Így Felhasználóbarátabb módon használhatod a későbbiekben.

Az Alternate FTP kezelőfelülete, mint a hasonló szoftverek döntő többsége paneles elrendezésű, így áttekinthetőséggel is jellemezhető. FTP kapcsolatok létrehozása a lehető legegyszerűbben hajtható végre, a felső címsorába csak meg kell adni a megfelelő információkat, portot is választhatsz. A csatlakozás után a szoftver alsó eszköztárán választhatsz feladatot, itt létrehozhatsz új mappákat, adott fájlokat könnyedén át tudsz nevezni, a fölöslegeseket egyszerűen törölni is tudod. Természetesen olyan alapvető munkafeladatokat is támogat mint a fájlok mozgatása, tartalmak fel, illetve letöltése.

Ingyenesen használható FTP kliens az Alternate FTP

Az egyes FTP kapcsolatok elmenthetőek profil formájában, így később minimális energiaráfordítás mellett futtathatod újból. Az alkalmazás, mint korábban említettük túlságosan sok lehetőséget nem biztosít, sajnos Magyar nyelven sem tud, de cserébe kevés helyet igényel, kevés erőforrás igénnyel bír, ráadásul teljesen ingyenes.

Nagyobb támogatottságot élvező megfelelője a FileZilla vagy a Multi Commander, az utóbbi már helyi gépen történő fájlkezelési feladatokat is lehetővé tesz. Őket is kipróbálhatod. Természetesen ők is ingyenesek.

Az Alternate FTP egy egyszerűen használható kliens alkalmazás, ami támogatja a fájlok mozgatását, átnevezését helyi, illetve távoli gépek között. Talán az egyetlen negatívuma, hogy Magyar nyelven nem tud. Szükség esetén a rendszeresen meglátogatott oldalakat profil formájában lehet elmenteni. 

Alternate FTP

Alternate FTP összefoglaló:

Alternate FTP letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Alternate FTP
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FileZilla 3.67.12024-07-10 FileZilla 3.67.1 (0)
  A FileZilla egy nyílt forráskóddal rendelkező, több platformra is elérhető ingyenes FTP kliens szoftver amely az egyik legnépszerűbb […]
 • FileZilla Portable 3.67.12024-07-10 FileZilla Portable 3.67.1 (0)
  A FileZilla Portable egy telepítést nem igénylő profi FTP kliens szoftver. Free alkalmazás létére mindent tud, szinkronizáláshoz is […]
 • BitComet Portable 2.08a2024-07-03 BitComet Portable 2.08a (0)
  A BitComet Portable Torrent tartalmak letöltési feladataihoz futtatható Magyar nyelvű szoftver amivel HTTP, FTP, RSS Protokollal […]
 • SmartFTP 10.0.3237.02024-06-28 SmartFTP 10.0.3237.0 (0)
   A SmartFTP egy igen nagy támogatottságot élvező, rengeteg protokoll alapján működő FTP kliens ami garantáltan könnyebbé teszi a […]
 • Cyberduck 9.0.0417772024-06-27 Cyberduck 9.0.041777 (0)
  A Cyberduck egy profi könnyen használható FTP kliens alkalmazás ami rengeteg hasznos szolgáltatással fel van szerelve. Amellett hogy […]

Szólj hozzá