Commander 1.40

A Commander egy szokványos, paneles felépítéssel rendelkező fájlkezelő program. A merevlemezen tárolt fájlok könnyebb elérésén kívül alkalmas hálózati kapcsolatok létesítéséhez, beépített képnézegetőt is tartalmaz, fájlok tömörítéséhez, átnevezéséhez is megfelelő. Free alkalmazás formájában futtatható. Természetesen Magyar nyelven is tud.

Ha sokkal könnyebben szeretnél navigálni a számítógép merevlemezén, esetleg néha létrehoznál hálózati kapcsolatokat, erre keresel egy olyan alkalmazást, ami ingyenes és Magyar nyelvű, akkor itt a feladathoz a Commander.

Az igen kis méretű alkalmazás letöltése után lehetőség van kiválasztani, hogy Magyar nyelven fusson, de lehetséges, hogy a változás életbelépéséhez a szoftver újraindítása szükséges.

Maga a kezelőfelület a hasonló fájlkezelő szoftverekre jellemzően, paneles elrendezésű, itt van arra mód, hogy két eltérő útvonalon található mappa tartalmát szinkronizálni lehessen, illetve azokat mozgatni, alapvető szerkesztési feladatokat végezhess el rajta.

A Commander alkalmas, hogy néhány lépésben biztonságos hálózati kapcsolatokat tudj létesíteni, kezeli a tömörített fájlokat, természetesen újakat is létre lehet hozni.

Fotó kezelő funkciót is használhatunk a Commander fájlkezelő kipróbálásával

Ha képek megtekintésére kerül sor, erre sem kell külön alkalmazás telepíteni, mivel erre is biztosít kiegészítőt, az installálásakor választható ki hogy milyen fájlkiterjesztéseket akarunk rábízni, szerkesztéshez akár külső alkalmazás elérési útvonalát is meg lehet neki adni.

A Commander ideális még fájlok csoportos átnevezésére, fájlok összehasonlítására, a nehezebben megtalálható tartalmakhoz egy beépített keresőt is szolgáltat.

Képeknél néhány fontosabb formátumot támogat: JPG, ICO, BMP, PNG, CUR, GIF..

A panelek és az azon belül kínált felsorolási lista több módszer szerint is megváltoztatható, hogy könnyebben lehessen irányítani, saját billentyűkombinációkat lehet használni, ami alapértelmezés szerint hozzá van rendelve minden fontosabb területhez.

Mivel a Commander ingyenes és Magyar nyelven is tud, érdemes kipróbálni. Helyette használhatod még az Unreal Commander, vagy a Multi Commander Portable megoldását, ami már FTP kapcsolatok létrehozásához is felhasználható.

A Commander egyetlen felületen biztosít képnézegető, fájltömörítő, másoló, mappa szinkronizáló funkciót, amellett, hogy Magyar nyelven és teljesen ingyenesen használható. Billentyűkombinációkkal is irányítható.

Commander

Commander összefoglaló:

 • Fájlkezelő alkalmazás
 • mappa szinkronizálás
 • képnézegető
 • fájltömörítő funkció
 • beépített kereső
 • kötegelt fájlátnevezési lehetőségek
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://meesoft.logicnet.dk/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Commander
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AB Commander 23.11.42023-11-16 AB Commander 23.11.4 (0)
  Az AB Commander egy klasszikus, több hasznos feladat elvégzését is támogató fájlkezelő alkalmazás. A szoftver általános fájlmozgatási […]
 • Ant Commander 3.22021-06-13 Ant Commander 3.2 (0)
  Az Ant Commander egy korszerű paneles felhasználói felülettel rendelkező fájlkezelő ami fájlok online mozgatását is támogatja FTP […]
 • One Commander 3.60.1.02023-12-04 One Commander 3.60.1.0 (0)
  Az One Commander egy dual panel megtervezéssel, teljes mértékben Windows 10 rendszerhez illeszkedő fájlkezelő program ami rengeteg […]
 • TagSpaces 5.6.22023-11-28 TagSpaces 5.6.2 (0)
  A TagSpaces egy teljesen ingyenes fájl böngésző szoftver, aminek az elsődleges feladata, hogy sokkal egyszerűbbé tegye a számítógépen […]
 • Double Commander 1.0.112023-09-17 Double Commander 1.0.11 (0)
  A Double Commander egy igen rugalmasan használható paneles fájlkezelő alkalmazás, a tartalmak kezelésére, opcionálisan tömörített […]