Unreal Commander 3.57

Az Unreal Commander egy paneles elrendezéssel biztosított, tekintélyes tudású Magyar nyelvű fájlkezelő program. Ez a Free alkalmazás támogatja a hálózati, illetve FTP kapcsolatok létrehozásának a lehetőségét, tud szinkronizálni, rá lehet bízni tömörített tartalmak kibontását. Alapvető szerkesztési opciókkal is el van látva.

Fájlkezelési feladatok végrehajtásához szükség lehet egy olyan célalkalmazásra amivel egyszerűen, de emellett széleskörűen lehet az adott folyamatot elvégezni. Ezek az említett jellemzők érvényesek az Unreal Commander nevű programra is.

A szoftver érdekessége, hogy a telepítés pillanatában kiválasztható, hogy hagyományos installálást hajtunk végre, vagy létrehozunk egy úgynevezett „noinstall” verziót, így Portable módon futtatható egy USB kulcsról.

Mivel az Unreal Commander Magyar nyelven is elérhető, így igazán egyszerű a használata.

Alapvető lehetőségek:

Maga a kezelőfelülete áttekinthetőre sikeredett, a számodra fontosnak tartott opciók könnyen megtalálhatóak, jól navigálható. Alapértelmezés szerint a Windows-on belüli fájlok alapvető szerkesztését is rá lehet bízni, azok átnevezhetőek, mozgathatóak, igény esetén törölhetőek. Mód van arra hogy az esetlegesen rejtett fájlokat láthatóvá tegyük. Támogatja a tömörített fájlok adminisztrálását is.

ZIP, RAR, ACE, TAR, CAB

Fájlkezelés szempontjából nem ragad le a merevlemezen tárolt tartalmaknál, hisz csatlakozni lehet vele FTP-n keresztül, de a hagyományos belső hálózati kommunikációt is lehetővé teszi.

Hálózati csatlakozásoknál is biztosítottak a korábban ismertetett lehetőségek. Opcionálisan fájlok keresését is rá lehet bízni.

Beállítások:

A beállításokat tekintve teljes mértékben testre szabható, meghatározható a számára hogy adott esetekben mit tegyen, miként hajtsa végre a rábízott feladatot. Módosíthatóak vele az attribútumok, közvetlen mappa szinkronizálási parancsok hozhatóak létre, adott feladatokhoz billentyűkombinációk rendelhetőek.

Alternatív megfelelőjeként használható az EF Commander, vagy az egyik legnépszerűbb fájlkezelő program a Total Commander. Speciális funkcióiról a Multi Commander vált híressé.

Az Unreal Commander egy sor hasznos szolgáltatást magába foglaló paneles fájlkezelő alkalmazás ami, támogatja a tömörített tartalmak kicsomagolását, újak létrehozásnak a lehetőségét. Azt azért érdemes megjegyezni hogy a teljes értékű funkcionalitás eléréséhez egy rövid regisztrációra lesz szükség.

Unreal Commander

Unreal Commander összefoglaló:

 • Fájlkezelő alkalmazás
 • mappa szinkronizálás
 • FTP támogatás
 • hordozható változat is létrehozható
 • ZIP kicsomagolás/létrehozás
 • rengeteg speciális beállítás
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://x-diesel.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Unreal Commander
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Total Commander 9.02016-11-24 Total Commander 9.0 (0)
  A Total Commander fájlok szabad rendezésére, FTP kapcsolatok létesítésére használható paneles elrendezéssel biztosított […]
 • FreeCommander XE 2016 Build 7152016-02-02 FreeCommander XE 2016 Build 715 (0)
  A FreeCommander XE könnyen áttekinthető kétpaneles fájlkezelő alkalmazás aminek köszönhetően sokkal könnyebben tudunk […]
 • Multi Commander 6.4.8 Build 22652016-09-14 Multi Commander 6.4.8 Build 2265 (1)
  A Multi Commander paneles elrendezéssel rendelkező FTP kliens szoftver amely rengeteg különleges funkcióval van felszerelve. […]
 • My Commander 4.02017-04-16 My Commander 4.0 (0)
  A My Commander nevű fájlkezelő program segítségével sokkal egyszerűbben tudsz navigálni a számítógéped merevlemezén. […]
 • Commander 1.382016-01-22 Commander 1.38 (0)
  A Commander egy szokványos, paneles felépítéssel rendelkező fájlkezelő program. A merevlemezen tárolt fájlok könnyebb […]