Blog

Kiváló fájlkereső szoftver különleges szolgáltatásokkal: UltraSearch

Ha rengeteg tartalmat tárolunk a számítógépen ez a szoftver egy remek segédprogram amivel azonnal, a szükséges módszerrel lehet bármilyen fájlt felkutatni. A szabadon kipróbálható szoftver telepítés nélkül is beszerezhető. Az UltraSearch egy profi fájlkezelő kiegészítő.

Az operációs rendszer beépített kereső eszközétől lehet több speciális beállítást kiválasztani ha ezt az ingyenes alkalmazást futtatjuk a tartalmaink között egy fontosabb fájl megkeresésére. Az UltraSearch egyszerűbbé teszi azoknak a fájloknak a felkutatását amit a Windows beépített fájl asszisztense nem annyira felhasználóbarát módon listázott ki, illetve tett közzé a számítógép tulajdonosokkal.

Korszerű fájl kereső

A felhasználói felületén egy kereső rész található ahová a fájl nevét lehet begépelni, majd azt több módszerrel is ki tudja listázni. A több fájlt is tartalmazó listát kiválasztható módszerrel lehet rendszerezni, fájl formátum, módosítás dátuma.

A program kipróbálható telepítést nem igénylő kiadásban, azt csak futtatni kell, az összes funkciója azonnal ugyan azokkal a lehetőségekkel állnak rendelkezésre mint az installálható kiadás esetén.

Az UltraSearch megoldása egy hatékonyabb fájl kereső szoftver ami testre szabhatóbb beállításokkal és eredményekkel választható Windows operációs rendszerre ha mégsem tartjuk a legtökéletesebb kiegészítőnek amit eddig használtunk.

UltraSearch – fájlkereső szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Kiváló fájlkereső szoftver különleges szolgáltatásokkal: UltraSearch
Szerző
Leírás
Rengeteg speciális funkciót tartalmaz az UltraSearch fájlkezelő Windows rendszerre beszerezhető eszköze.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá