Blog

FileLocator Lite: Gyorskereső funkcióval rendelkező fájlkezelő

Igen gyorsan felkutathatóak azok a tartalmak a számtógép merevlemezén amiket a Windows rendszert használók a beépített szolgáltatással sokkal nehezebben tudtak eddig elvégezni. A szoftver azért kínál több funkciót mivel az eredményeket el lehet tárolni, illetve szűrő eszközök is rendelkezésre állnak. Nem más mint a FileLocator Lite.

Az alábbi fájlkereső szoftverrel el is lehet tárolni a használatakor elvégzett keresések eredményét, igazán fejlett eszközökkel rendelkezik amit minden Windows használó ki is próbálhat mivel ingyenes kiadás. A szoftver a FileLocator Lite abban az esetben tökéletes fájlkezelő ha olyan tartalmakat szeretnénk felkutatni amik az eltárolása miatt bonyolultabban található meg.

A feladat a rendelékezésre álló szűrő funkciók miatt lesz gyorsabb, ahol az eltárolás helye, a méret, illetve a létrehozás dátuma határozható meg.

Fájlkezeléshez

A lista tartalmát a helyi menü által támogatott eszközökkel lehet módosítanunk. A fájlkezeléskor átnevezhetőek, mozgathatóak, törölhetőek, szerkeszthetőek. Gyakrabb használathoz próbálható ki a jelentés készítés amit legközelebb meg lehet nyitni, nem kell a szoftvert ismét fájlok keresésére használnunk, esetleg a végeredmény összehasonlításához lehet még fontos.

A FileLocator Lite több kiadásban is kipróbálható, azt az installálásakor lehet kiválasztani. A szoftver erről az oldalról szerezhető be.

FileLocator Lite – fájlkereső alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
FileLocator Lite: Gyorskereső funkcióval rendelkező fájlkezelő
Szerző
Leírás
Kiváló eszközökkel rendelkező fájlkereső amivel hatékonyabban lehet tartalmakat felkutatni. FileLocator Lite

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá