FileLocator Lite 8.5

A FileLocator Lite sokkal hatékonyabb eszközökkel rendelkezik mint az operációs rendszer beépített fájl kereső funkciója. A szoftverrel számos szűrési lehetőséget, illetve keresési módszert lehet kiválasztani ami a szükséges fájl felkutatásához kell attól függetlenül hogy az milyen tartalom, kép, videó, dokumentum fájl, szoftverek. Free alkalmazás.

A program megfelelő eszköz, hogy egy fejlettebb alkalmazást használhassuk a Windows beépített kereső szolgáltatásánál, mivel sokkal hatékonyabb eszközöket is ki lehet választani a felhasználóbarátabb eredmények érdekében. A FileLocator Lite több kiadásban is beszerezhető.

A FileLocator Lite letöltése után a programot telepíteni kell, majd ezután használható. A szoftver felületén megkapjuk azokat az eszközöket amikre szükség van ilyen munkafolyamatokhoz, azok a beállítások, illetve a keresési eszközökre lehet elmondanunk.

Gyors keresést kapunk a FileLocator Lite használatával

Igen gyorsan, illetve az elvárt igényeink szerint kapjuk meg azokat a tartalmakat amikre szükség van a szoftverrel, bármilyen fájl formátum esetén tökéletes megoldás így akár a Windows beépített kereső funkciójának a lecserélésére is használható. A FileLocator Lite futtatásakor csak néhány lépésre van szükség, hogy eredményt kapjunk, ilyen a szükséges tartalom nevének a beírása, illetve hogy az hol található. Szüneteltetni lehet a keresést, illetve akkor folytatható amikor megfelel.

A FileLocator Lite az eredménnyel több eltárolásra alkalmas feladatot is el tudunk végezni, ilyen hogy ki lehet nyomtatni, illetve egyszerű ma elterjedt fájl formátumban eltárolható. Így nem kell megismételni a keresést, ezzel rengeteg időt nyerhet a számítógép felhasználó.

A FileLocator Lite ingyenesen használható, viszont kereskedelmi kiadásban is használható, a Pro verziót a telepítéskor lehet kiválasztani, mivel a közzétett telepítő az összes verziót tartalmazza.

Fájl kereső alkalmazás az Everything, illetve a SearchMyFiles több eszközzel rendelkeznek mint a Windows alapértelmezett funkciója.

A FileLocator Lite egy kiváló fájlkezelő, fájl kereső alkalmazás amivel sokkal gyorsabban, hatékonyabban kutathatóak fel a tartalmak a számítógépen. Szűrő funkcióval is rendelkezik, bármilyen tartalomhoz ki lehet próbálnunk.

FileLocator Lite

FileLocator Lite Összefoglaló:

 • fájlkezelő alkalmazás
 • fájlkereső funkció
 • szűrő eszközök
 • eltárolható eredmények
 • szüneteltethető munkafolyamatok
 • nem számít a tartalom formátuma
 • Több kiadásban is beszerezhető
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.mythicsoft.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
FileLocator Lite
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • WizFile Portable 3.042021-09-14 WizFile Portable 3.04 (0)
  A WizFile Portable egy igazán hasznos Windows program ami gyakorlatilag egy alternatív fájlkezelő speciális feladatokhoz. Ezt a […]
 • UltraFileSearch Lite Portable 5.0.0.172492018-03-05 UltraFileSearch Lite Portable 5.0.0.17249 (0)
  Az UltraFileSearch Lite Portable nevű fájlkezelő programmal rendkívül csekély erőforrás mellett tudsz a gépeden fájlokat keresni, […]
 • WizFile 3.042021-09-14 WizFile 3.04 (0)
  A WizFile egy ingyenes, Magyar nyelven is használható komplex fájlkezelő program, amivel fájlkeresési műveleteket tudsz végrehajtani. […]
 • Files 1.5.0.02021-07-04 Files 1.5.0.0 (0)
  A Files egy Windows 10 rendszerre illeszkedő kinézettel tervezett fájlkezelő program. A Free alkalmazással a számítógépen tárolt […]
 • SearchMyFiles 3.112021-04-29 SearchMyFiles 3.11 (0)
  A SearchMyFiles egy speciális fájlkezelő alkalmazás, amivel sokkal egyszerűbben kutathatod fel a merevlemezen a számodra fontosabbnak […]