LaunchBar Commander Portable 1.158.01

A LaunchBar Commander Portable egy telepítés nélkül használható kiváló lehetőségekkel rendelkező fájlkezelő szoftver Windows rendszerre. Gyors elérést biztosít a számítógépen található mappák, illetve alkalmazásokhoz. Konfigurálható, hogy milyen tartalomhoz biztosítson hozzáférést. Free alkalmazás.

Plusz navigációs eszközként használható ingyenes fájlkezelő szoftver a LaunchBar Commander Portable, amivel egyszerre több hasznos feladat is elvégezhető, ráadásul nem kell telepíteni.

A LaunchBar Commander Portable letölthető kiadását csak el kell indítani, eredményt biztosít. A felhasználói felületén azonnal megnyitható a Windows fájlkezelője, a beállítás panel, a telepített alkalmazások, illetve azok a területek amiket beállítottál, mivel arra is mód van vele. Ez alatt az érthető hogy az alapértelmezett konfiguráció bármikor módosítható, saját értékek adhatóak hozzá, illetve billentyű kombinációs parancsokkal is elindítható nem csak a program hanem az a funkció amit hozzárendeltél. Ezzel egy kényelmes, jól konfigurált szoftver válik használhatóvá. Igaz a LaunchBar Commander Portable felhasználói felülete Angol, nem igényel olyan számítógépes ismeretet ami nehezebbé tenné az első testre szabását.

Az alap lebegő ikon nézeten túl az asztali tálcához is tud rendeződni, így onnan úgy indíthatóak el azok a funkciók mint az operációs rendszer start menüje esetén.

Aktív használat céljából a telepíthető változatot érdemes kipróbálni. A LaunchBar Commander Portableprofesszionális megoldás, hogy a lehető legegyszerűbben, áttekinthető módon tudj navigálni a számítógépeden, azokat a területeket amikre szükség van aszerint érd el ahogy az neked kell.

Hozzá lehet vele férni többek között a Notepad, a telepített szoftvereid, az indítópult, start menü, leggyakrabb mappák, rendszeresen használt szolgáltatásokhoz, majd ha szükséges ezeken végezhető el azok a módosítások amikről korábban írtunk, vagyis testre szabható a hozzájuk tartozó integrált funkció.

Telepítés nélkül használható szoftverként rendelkezésre álló fájlkezelő, Start Menü szoftver a LaunchBar Commander Portable, amivel korlátlan funkció választási módozat áll rendelkezésre.

Teljes mértékben módosítható az alapból hozzáadott beállítások, érdemes kipróbálni mivel a szoftver indítófelület elhelyezkedése is manuálisan kiválasztható, hasznos fájlkezelő.

LaunchBar Commander Portable

LaunchBar Commander Portable Összefoglaló:

 • fájlkezelő
 • Start menü funkció
 • mappákhoz
 • alkalmazások indítása
 • módosítható funkciók
 • nem kell installálni
 • kiváló testreszabási lehetőségek
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
LaunchBar Commander Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • LaunchBar Commander 1.158.012020-01-28 LaunchBar Commander 1.158.01 (0)
  A LaunchBar Commander nevű alternatív fájlkezelő, start menü programmal hozzá tudsz férni a legfontosabb fájlokhoz, illetve Windows […]
 • Multi Commander 11.4.0.28312021-10-24 Multi Commander 11.4.0.2831 (1)
  A Multi Commander paneles elrendezéssel rendelkező FTP kliens szoftver amely rengeteg különleges funkcióval van felszerelve. Free […]
 • Multi Commander Portable 11.4.0.28312021-10-24 Multi Commander Portable 11.4.0.2831 (0)
  A Multi Commander Portable egy hordozható FTP kliens segéd ami különlegességekkel vesz le minket a lábunkról. Free alkalmazás létére […]
 • Double Commander 1.0 Beta2021-10-18 Double Commander 1.0 Beta (0)
  A Double Commander egy igen rugalmasan használható paneles fájlkezelő alkalmazás, a tartalmak kezelésére, opcionálisan tömörített […]
 • Double Commander Portable 1.0 Beta2021-10-18 Double Commander Portable 1.0 Beta (0)
  A Double Commander Portable egy telepítés nélkül futtatható alternatív fájlkezelő rengeteg extra szolgáltatással. Ez a Free […]