Blog

Letölthető a Viber 9.5.0.3 ( Windows változat )

Beszerezhető az egyik legnagyobb felhasználói körrel rendelkező videotelefonálásra, Chat beszélgetésekre kifejlesztett alkalmazás legújabb kiadása Windows rendszerre a Viber 9.5.0.3. A program remek lehetőséget biztosít ahhoz hogy biztonságosan, kényelmesen tudj szöveges üzenet formájában beszélgetni a barátaiddal.

A szoftver az egyik legnépszerűbb üzenetküldési platformnak számít, ezt a rengeteg különleges, igen hasznos funkciójának köszönheti. További előny, hogy Windows, illetve Android rendszerre is beszerezhető, így szinte bármilyen szituációban használni tudjuk legyen szó a barátainkkal való kommunikáció, vagy akár Online munkákról. Videotelefonáláshoz igen professzionális támogatást nyújt, így csak internet kapcsolatra van szükség egyéb költséggel nem jár.

Nemrég jelent meg a Viber 9.5.0.3 Windows rendszerekre kifejlesztett változata, ami néhány speciális funkció javítást kapott. Ha szöveges üzenet formájában történő csoportos beszélgetésekre keresel egy ingyenes, Magyar nyelvű szoftvert, az egyik legjobb választás a Skype megoldása mellett. Fájlok, képek, videók megosztásához egyszerű, azonnali funkciókat kínál. WI-FI, 3G hálózati csatlakozás támogatással. A szoftver legújabban kiadott változata innen szerezhető be.

Ha esetleg Windows rendszeren használod a népszerű videó telefonálásra alkalmas szoftvert, megjelent a legújabb változata, érdemes áttérni mivel hibajavításokat, illetve néhány plusz funkciót vehetünk igénybe.

Beszerezhető a Viber 9.5.0.3

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető a Viber 9.5.0.3 ( Windows változat )
Szerző
Leírás
Beszerezhető az egyik legnagyobb felhasználói körrel rendelkező videotelefonálásra, Chat beszélgetésekre kifejlesztett alkalmazás legújabb kiadása Windows rendszerre a Viber 9.5.0.3.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá