PureSync: Mappa szinkronizáló, biztonsági mentés készítő, FTP támogatással…

Ezzel az alkalmazással könnyedén tudsz összeállítani biztonsági mentéseket a számodra fontosnak tartott tartalmaidról, illetve szinkronizálási feladatokat végezhetsz el. A PureSync használata igen egyszerű. FTP fájlkezelő funkcióval is rendelkezik. Rendszer visszaállítási pontok adminisztrálásához is…

Az alábbi fájlkezelő alkalmazás a PureSync, az egyszerűséget és a hatékony eredményeket ötvözi egyetlen felületen, amellett hogy biztosít minden olyan funkciót amire fájlok szinkronizálásakor, illetve biztonsági mentések összeállításakor szükséges lehet.

A PureSync nevű alkalmazás mappa szinkronizáláskor nem csak a számítógép merevlemezén található tartalmak esetén támogatja a fájlok összehasonlítását, hanem szükség esetén ezt FTP útvonalon is meg lehet tenni. A garantáltabb eredmények elérésnek az érdekében igénybe vehetsz szűrőket, kizárásokat, így csak azokat a fájlokat veszi figyelembe amire valóban szükséged van. A szoftver az egyik legjobb választás abból a célból, hogy biztonsági mentéseket tudj készíteni, természetesen ennél a funkciónál is támogatott hogy ezt FTP hálózati hozzáférés esetén is végre lehessen hajtani.

A PureSync az egyes funkciókat a fő kezelőfelületén teszi elérhetővé. Biztonsági mentések esetén nem csak hagyományos fájl mentés, illetve visszaállítás áll rendelkezésre, hanem külön rendszer visszaállítási pont alapján is definiálható. Egy listán választható ki az a rendszer visszaállítási pont amire vissza szeretnéd állítani a Windows-t.

A PureSync aktuális változata itt található.

Az alábbi alkalmazással biztonsági mentéseket tudsz készíteni, szinkronizálhatsz, illetve a Windows beépített rendszer visszaállítási pont szolgáltatásához is hozzá tudsz férni. FTP kliens támogatással is rendelkezik.

PureSync: Univerzális fájlkezelő, biztonsági mentések készítéséhez, szinkronizáláshoz…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
PureSync: Mappa szinkronizáló, biztonsági mentés készítő, FTP támogatással...
Szerző
Leírás
Ezzel az alkalmazással könnyedén tudsz összeállítani biztonsági mentéseket a számodra fontosnak tartott tartalmaidról, illetve szinkronizálási feladatokat végezhetsz el. A PureSync használata igen egyszerű. FTP fájlkezelő funkcióval is rendelkezik. Rendszer visszaállítási pontok adminisztrálásához is...

Kapcsolódó szoftverek