Letölthető a Pixia 6.50n ( Rajzoló alkalmazás )

Megjelent a hatékony szerkesztő funkciókkal rendelkező képszerkesztő alkalmazás legújabb verziója amiről szinte csak előnyös tulajdonságokat lehet említeni. A képszerkesztő szoftver minden fontosabb rajzoló funkciót használható formában hozzáférhetővé tesz azok számára akik képek szerkesztéséhez, saját tartalmak készítésére ideális alkalmazást kerestek. A Pixia 6.50n egy megbízható képszerkesztő.

Minden olyan Windows használó ismerheti az alábbi képszerkesztő szoftvert akik módosítottak már képet, esetleg rajzoló programot használtak amivel haladó ismeretekkel rendelkezőknek lényeges funkciókat is futtattak.

Objektumok képek szerkesztéséhez…

Megjelent, már letölthető az ingyenesen használható képszerkesztő szoftver legújabb verziója a Pixia 6.50n. A szoftver legfrissebb kiadásának a használata esetén egy korábbi verzióknál tapasztalt hibák kerültek a fejlesztői csapat elé, illetve plusz funkciókat is kaptunk.

A képszerkesztő, rajzoló program több rajz funkciót, objektum, ecset, ceruza, radír, átméretezés, rétegkezelés eszközökkel használható, saját képeket lehet létrehozni rajzeszközökkel, esetleg módosíthatjuk azokat amik egy speciális kép szerkesztési munkafolyamathoz fontosak.

A képek szerkesztésére, illetve az elkészített multimédiás fájl több, bármely felhasználási területnek megfelelő területre tökéletes formátum támogatással tárolható el, JPG, PNG, GIF, TIFF fájlkiterjesztésben.

A képszerkesztő program az alábbi oldalról szerezhető be, ha nem akarjuk telepíteni, hordozható verzióban is rendelkezésre áll.

Pixia – rajzoló szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető a Pixia 6.50n ( Rajzoló alkalmazás )
Szerző
Leírás
Képszerkesztő alkalmazás amit rajzolási munkafolyamatokhoz is rengeteg profi kiegészítőt biztosít. A Pixia képek szerkesztéséhez egy kiváló program.

Kapcsolódó szoftverek