Képkezelők

Paint.NET 5.0.13

A Paint.NET rengeteg rajzeszközt és különleges szolgáltatást biztosító képszerkesztő Free alkalmazás. Képes restaurálni, effektezni is tud, feliratozni, restaurálni, számos formátumot támogat. Profi fotóeditor. Már Magyar nyelvi támogatással. JPG. PNG, GIF, TIFF, JPE, JPEG fotó formátumokhoz használható módosításokhoz.

Ha olyan fotóval rendelkezel amit át szeretnél alakítani, esetleg, újat rajzolnál itt az ingyenes segítség a Paint.NET személyében. Az alkalmazás installálása némileg időigényes és alapfeltételnek számít, hogy jelen kell, legyen a háttérben a NET Framework 3.5, ha ez nem így volna a program felajánlja annak letöltését. A képszerkesztő a meglévő kép galériáid, illetve saját fotó fájl tartalmak létrehozására is felhasználható.

Érdemes várakozni, időt tölteni vele hisz rengeteg tudás szorult bele valódi profinak számít képek szerkesztése esetén. Könnyen társíthatjuk azokhoz a fájl formátumokhoz amit támogat így egyből vele megnyithatóvá válnak. Így az azok manipulálása azonnal el is kezdhető. Egy igen funkció gazdag rajzpalettát kapunk ahol szabadkézi eszközöket, színkitöltési segédeket is kapunk. A Paint.NET használatáról korábban írtunk.

Paint.NET különlegessége hogy elmenti a munkafolyamatunkról az előzményeket és azt bármikor vissza tudjuk vonni egyetlen kattintással. Itt az egyes módosítások egy listán tekinthetőek meg és azok külön is kezelhetőek.

Paint.NET – Rajzolásra is használható képszerkesztő

Nem csak egyedi állományok alkothatóak Paint.NET segítségével, hanem akár a már meglévő, kisebb hibákat tartalmazó image-ok is manipulálhatóak, támogatja még továbbá a forgatást, tükrözést, átméretezés, feliratozási lehetőségeket, objektum beszúrást, varázspálca és egyéb igen hasznos manipulációt. Természetesen az egyik legideálisabb szoftver arra hogy rajzolás útján akár a semmiből létrehozz új tartalmakat, itt objektumokat színkitöltési lehetőségeket, rétegkezelést is bevethetsz. Támogatja: TGA, TIFF, PNG, JPEG, GIFF, JPG, JPE STB. képformátumokat. A Paint.NET legújabb kiadása már Magyar nyelven használható, így annak a Magyarosítására sem lesz szükség. Képek szerkesztésére természetesen nem az egyetlen szoftver a Paint.NET, hisz rengeteg ingyenesen elérhető alkalmazás szerezhető be némi keresgéléssel.

A kategóriát tekintve érdemes még megemlíteni a Photoscape nevű programot, illetve Picasa szerkesztőt ami egy korszerű képkategorizáló és megosztó funkcióval is bír. Ő is tud Magyar nyelven, nagy támogatottsággal bíró editor. Kialakítása kifejezetten felhasználóbarátnak tekinthető.

A Paint.NET egy rengeteg szerkesztő eszközt tartalmazó képkezelő szoftver fotók szerkesztéséhez amivel rajzolni, illetve egyéb fontos módosítási feladatok végezhetőek el kiváló funkciók rendelkezésre állása szerint. Természetesen kiváló formátum ismeretet biztosít a kipróbálók számára. 

Paint.NET

Paint.NET Összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás

 • restauráló funkció

 • számos beépített rajzeszköz

 • visszavonható műveletek

 • átméretezés, forgatás, tükrözés, illetve számos effektus ismerete

 • rengeteg formátumot kezel

 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )

 • Hivatalos oldal: https://www.getpaint.net/index.html
Paint.NET letöltés

 letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Paint.NET
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Artweaver 7.0.162023-10-22 Artweaver 7.0.16 (0)
  Az Artweaver elsősorban fotók restaurálására azok szerkesztésére használható fel, rengeteg rajzeszközt biztosít a feladathoz, […]
 • FireAlpaca 2.11.242024-06-13 FireAlpaca 2.11.24 (2)
   A FireAlpaca egy ingyenesen használható rajzoló alkalmazás, ami rengeteg ecset típust és különleges szolgáltatást biztosít annak az […]
 • Paint 3D 6.2405.19017.02024-06-02 Paint 3D 6.2405.19017.0 (0)
  A Paint 3D egy professzionális, 3D modellezési lehetőségeket biztosító képszerkesztő program. Az alábbi képkezelő programmal […]
 • ImageMagick 7.1.1-332024-05-26 ImageMagick 7.1.1-33 (0)
  Az ImageMagick egy alapvető felhasználói felületet biztosító képszerkesztő program, ami néhány alapvető funkciót biztosít a fotók […]
 • Zoner Photo Studio FREE 19 Build 2403.2.5392024-04-26 Zoner Photo Studio FREE 19 Build 2403.2.539 (0)
  A Zoner Photo Studio Egy rendkívül széleskörűen felhasználható fotószerkesztő ami rengeteg manipulációs trükköt tud. Free alkalmazás […]

Szólj hozzá