Spectrum Shift Paint 3.10

A Spectrum Shift Paint nevű grafikai szoftverrel látványos animációkat készíthetsz. A program több népszerű képszerkesztési lehetőséget is biztosít, rajzeszközöket, objektum kezelési opciókat. A végeredményt GIF, BMP formátumban lehet elmenteni.

Az alábbi alkalmazással egy teljes körű képkezelő alkalmazást kapsz, amivel akár látványos animációk állíthatóak össze. A Spectrum Shift Paint rengeteg szerkesztési lehetőséget biztosít a kipróbálóinak.

A Spectrum Shift Paint letöltése után a szoftvert csak telepíteni kell, ezt követően azonnal neki is láthatsz az elképzeléseid szerinti animáció létrehozásához. A szoftver lehetőségeit tekintve inkább olyan animációk létrehozását támogatja ahol rajzolással állítasz össze ilyen jellegű tartalmakat, néhány egyszerűbb, egyben látványos effekteket felhasználva.

A Spectrum Shift Paint által támogatott funkciókat, testre szabási lehetőségeket a szoftver felső eszköztárán lehet kiválasztani. Sajnos jelenleg Magyar nyelvi támogatást nem kapott, így némi időre lehet szükség az alapvető lehetőségek kiismeréséhez.

A Spectrum Shift Paint által összeállított animációkat akár valós időben már a szerkesztés során vissza lehet tekinteni, így a projekt mentése előtt mód van az esetleges korrekciókra ha fontos.

A szoftver támogatja, hogy importálhass speciális effekteket így valóban egyedi eredményeket kaphatsz. Ezen a területen további beállítási lehetőségeket is igénybe tudsz venni, megadható az élesség, áttetszőség, illetve a lejátszás sebessége, illetve az iránya.

A Spectrum Shift Paint néhány közvetlen funkcióját billentyűkombinációs parancsokkal is igénybe veheted. A szoftver a végeredményt GIF, illetve BMP formátumban tudja elmenteni.

Előnynek tekinthető az egyszerű, áttekinthető kezelőfelület, az ebből adódó könnyű használat. Ami viszont hátrány, hogy koránt sem biztosít annyi szerkesztési opciót, amit elvárnánk egy ilyen jellegű animáció szerkesztő szoftvertől.

Ha ettől több lehetőségre tartanál igényt, helyette kipróbálhatod az M-Icon Editor, illetve a ScreenToGif nevű szoftvert, az első alternatíva inkább ikonok készítésére használható fel. Az utóbbi rengeteg különleges opciót biztosít a korábban említett feladat végrehajtásához. Az egyik legnépszerűbb Animáció készítő a Blender az esetében 3D modellezési, grafikai eszközök is felhasználhatóak.

A Spectrum Shift Paint nevű alkalmazással rajzolással, illetve effektek felhasználásával tudsz animációkat készíteni. A mentésre szánt tartalmat több népszerűbb formátumban is el lehet menteni. Legyen az GIF, vagy BMP kimenet. Ingyenesen 30 napig használható. Windows 10 támogatás.

Spectrum Shift Paint

Spectrum Shift Paint összefoglaló:

 • GIF animáció készítő szoftver
 • Rajz eszközök
 • effekt támogatás
 • Több ma népszerű formátumban is el lehet menteni
 • A mentés előtt megtekinthető a végeredmény
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Spectrum Shift Paint
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
12 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ScreenToGif 2.14.12018-08-11 ScreenToGif 2.14.1 (0)
  A ScreenToGif egy telepítés nélkül használható képernyőmentő program, amivel GIF formátumban lehet rögzíteni adott asztali […]
 • Paint.NET 5.0.92023-09-22 Paint.NET 5.0.9 (0)
  A Paint.NET rengeteg rajzeszközt és különleges szolgáltatást biztosító képszerkesztő Free alkalmazás. Képes restaurálni, effektezni […]
 • Blender 3.6.3 LTS2023-09-22 Blender 3.6.3 LTS (0)
  A Blender egy professzionális 3D modellező és animátor szoftver ami kifejezetten a nagyobb és bonyolult animációk készítésében nyújt […]
 • Blender Portable 3.6.3 LTS2023-09-22 Blender Portable 3.6.3 LTS (1)
  A Blender Portable nevű alkalmazás segítségével professzionális animációk készítésre van lehetőség, ez akár lehet 3D. Ez a népszerű […]
 • Honeycam 4.28.396422023-09-14 Honeycam 4.28.39642 (0)
  A Honeycam nevű programmal GIF, WebP formátumban lehet létrehozni olyan multimédiás tevékenységekről felvett animációkat ami szinte […]