Clip Studio Paint Pro 1.8.4

A Clip Studio Paint Pro egy professzionális grafikai szoftver amivel kiváló minőségben tudsz készíteni digitális rajzokat, képregényeket. A program hatalmas eszköztárral rendelkezik, a készítésekor olyan eszközök is kiválaszthatóak mint színkitöltők, ecset, speciális eszközök.

Egy remek megoldást tartalmazó professzionális grafikai feladatokat támogató program a Clip Studio Paint Pro ami kiváló szerkesztő eszközöket tartalmaz annak az érdekében, hogy a lehető legszéleskörűbben tudj ilyen jellegű szerkesztési feladatokat elvégezni.

A Clip Studio Paint Pro letöltése után a szoftvert csak installáld, majd futtasd. A program kezelőfelülete már az első pillanattól a nagy funkció felhozatalról árulkodik. A grafikai alkalmazás elsődleges feladata, hogy olyan képregényeket tudj tervezni amit eddig hasonló programmal nem lehetett kivitelezni, ezt a rengeteg jobbnál jobb funkciója teszi lehetővé.

A Clip Studio Paint Pro használatakor a legfontosabb támogatott funkciók profilba vannak rendezve, így kezdeményezhető az első projekt létrehozása. Szerencsére rengeteg eszközt tartalmaz, ahol rajzolhatsz, kiválaszthatsz objektumokat, színkitöltő, színválasztó, 3D modellezési eszközök a térhatású végeredményekhez. Ha esetleg kezdő vagy, elsőnek csinálsz ilyen jellegű munkafolyamatokat a szoftver felületén néhány előre elkészített sablon között lehet válogatni majd azt le lehet tölteni majd felhasználni további szerkesztési feladatokhoz. Mint bármely képregény készítőnél, ennél is el lehet menteni, majd ott lehet folytatni ahol korábban azt abbahagytad. Kifejezetten hasznos hogy a szoftverrel akár 3D grafikai jellemzőkkel rendelkező projektek is létrehozhatóak, így bármit, bárhogyan elérhetsz a szoftverrel.

A Clip Studio Paint Pro kereskedelmi szoftver, néhány funkciója csak korlátozással vehető igénybe, illetve szükség van a regisztrációjára csak ebben az esetben lehet használni.

Képregények létrehozására kipróbálható a Krita telepítést nem igénylő változata is beszerezhető. A Fresh Paint is remek eszköz ha egy kiváló tudású rajzoló programot szeretnél használni.

A Clip Studio Paint Pro egy Windows rendszerre létrehozott rajzoló program amivel képregényeket tudsz tervezni kiváló minőségben. Rengeteg szerkesztő funkcióval rendelkezik, 3D grafikai eszközökkel. Választható ecset, rajzolóeszközökkel.

Clip Studio Paint Pro Összefoglaló:

 • Grafikai alkalmazás

  Clip Studio Paint Pro

 • képregények készítéséhez
 • rajzeszközök
 • beszerezhető sablonok
 • 3D effekt támogatás
 • regisztrációra van szükség a használatához
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Clip Studio Paint Pro
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 49,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Krita 5.0.62022-04-28 Krita 5.0.6 (0)
  A Krita egy igen tekintélyes lehetőségekkel ellátott képszerkesztő program, amivel elsősorban rajzolási feladatokat tudsz […]
 • Krita Portable 5.0.62022-04-28 Krita Portable 5.0.6 (0)
  A Krita Portable egy hordozható formában igénybe vehető speciális képszerkesztő program, ami inkább rajtolási területeken jeleskedik. […]
 • Paint 3D 6.2105.4017.02021-05-08 Paint 3D 6.2105.4017.0 (0)
  A Paint 3D egy professzionális, 3D modellezési lehetőségeket biztosító képszerkesztő program. Az alábbi képkezelő programmal […]
 • PhotoFiltre Studio X 10.14.02020-06-29 PhotoFiltre Studio X 10.14.0 (0)
  A PhotoFiltre Studio X egy továbbfejlesztett, számos speciális funkciót tartogató képszerkesztő program. Ideális meglévő fotók […]
 • jfPaint 0.252020-05-06 jfPaint 0.25 (0)
  A jfPaint egy Windows rendszeren használható képszerkesztő szoftver rengeteg hasznos funkcióval. A Free alkalmazással lehetőség van […]