Képkezelők

Krita Portable 5.2.2

A Krita Portable egy hordozható formában igénybe vehető speciális képszerkesztő program, ami inkább rajtolási területeken jeleskedik. Különlegessége, hogy vele akár professzionális képregényeket is létrehozhatsz, ehhez több előre hozzáadott sablont is szolgáltat. Magyar nyelvű, Free alkalmazás. Szűrők effekt támogatással.

A címben szereplő szoftver azok számára lehet ideális választás, akik olyan képszerkesztő alkalmazást keresnek akik inkább rajzolási feladatokat tartanak szem előtt, fontos hogy ne kelljen telepíteni, illetve ingyenes legyen. A Krita Portable mindent tud amit csak elvárhatunk egy ilyen jellegű alkalmazástól. A kínálatunkból beszerezhető installálható változatban is.

A Krita Portable letöltése után egy önkicsomagoló fájlt fogsz kapni, amit csak ki kell csomagolni egy szabad helyre, ezután azonnal futtatható. A szoftver az első pillanattól Magyar nyelven futtatható, igaz néhány funkciója nem teljesen honosított formában érhető el.

A program rengeteg speciális rajzeszközzel el van látva, ecset, objektum, rétegkezelés támogatás, de előre hozzáadott effekteket is felhasználhatsz. Az egyes funkciókat egy legördülő listán választhatod ki, rendkívül jól navigálható. Ez a képszerkesztő támogatja, hogy párhuzamosan, egyszerre több fotó szerkesztését is végre lehessen hajtani.

A Krita Portable különlegessége, hogy képregényeket is készíthetsz vele, megkönnyíti a feladatot, hogy több előre hozzáadott sablont is kiválaszthatsz hozzá. A szoftver ideális hogy a semmiből létre tudj hozni egyedi képeket, de arra is felhasználható, hogy egy korábbi fotón hajts végre módosításokat. Az alapvetőbb funkcióira kitérve a képek vághatóak, konvertálhatóak, átméretezhetőek, színkitöltéseket alkalmazhatsz, színszedőt is választhatsz, egyedi színkombinációk kiválasztásához. Szükség esetén az adott képhez tartozó metaadat információk is módosíthatóak.

A Krita Portable funkcionálisan a felhasználó igényeihez igazítható, megváltoztatható a megjelenése, az egyes opciókhoz billentyűkombinációs parancsokat rendelhetsz. A teljesítménybéli beállításoknál testre szabható, hogy mennyi RAM-ot vegyen igénybe. Ezek a tulajdonságok sem tekinthetőek hátránynak.

Telepítést nem igénylő megfelelőjeként használhatod helyette a Hornil StylePix Portable vagy az Alternate Pic View nevű programot, az utóbbi diavetítések létrehozásához is felhasználható.

A Krita Portable a népszerű rajzoló, képszerkesztő alkalmazás telepítést nem igénylő változata, ami funkcionálisan közel azonos lehetőségeket biztosít. Ideális képregények létrehozásához is. Ingyenesen használható.

Krita Portable

Krita Portable összefoglaló:

 • képszerkesztő alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • rajzoló program
 • metaadat információk szerkesztése
 • képregény készítő funkció
 • objektumok, effektek használatának a lehetősége
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://krita.org/en/
Krita Portable letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Krita Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Krita 5.2.32024-06-25 Krita 5.2.3 (0)
  A Krita egy igen tekintélyes lehetőségekkel ellátott képszerkesztő program, amivel elsősorban rajzolási feladatokat tudsz […]
 • PicsArt 10.31.92024-07-15 PicsArt 10.31.9 (0)
  A PicsArt egy igen népszerű Windowsra, illetve mobilokra is elérhető képkezelő App, tartalmazza az összes ma korszerű, egyben […]
 • FireAlpaca 2.11.262024-06-28 FireAlpaca 2.11.26 (2)
   A FireAlpaca egy ingyenesen használható rajzoló alkalmazás, ami rengeteg ecset típust és különleges szolgáltatást biztosít annak az […]
 • Paint 3D 6.2405.19017.02024-06-02 Paint 3D 6.2405.19017.0 (0)
  A Paint 3D egy professzionális, 3D modellezési lehetőségeket biztosító képszerkesztő program. Az alábbi képkezelő programmal […]
 • Inkscape Portable 1.3.22023-11-28 Inkscape Portable 1.3.2 (0)
  Az Inkscape Portable egy telepítés nélkül használható képszerkesztő szoftver hatékony képmódosításhoz szükséges eszközökkel. A Magyar […]

Szólj hozzá