Képkezelők

RealWorld Paint Portable 2013.1

A RealWorld Paint Portable egy telepítést sem igénylő igen egyszerűen használható képszerkesztő alkalmazás. A szoftver rengeteg képmanipulációs eljárást támogat, legyen az rajzolás, effektezés, rétegkezelés. Lehet vele vízjelezni, ez lehet szöveg, vagy akár logó. Free alkalmazás.

Elérhető a népszerű képszerkesztő alkalmazás telepítést nem igénylő változata a RealWorld Paint Portable, ami funkcionálisan teljesen azonos lehetőségeket biztosít a hagyományos verzióval.

A RealWorld Paint Portable letöltése után a tömörített mappa tartalmát ki kell csomagolni egy szabad helyre, majd azt fel lehet másolni egy cserélhető adathordozóra, majd arról futtatható szemetelés nélkül akár több gépen is.

A RealWorld Paint Portable kezelőfelülete rengeteg szerkesztési funkciót tesz elérhetővé. Nem csak meglévő állományok módosítását hajthatod vele végre, hanem akár újakat is létrehozhatsz. Meglévők esetén számos ecsettípussal tudsz rajzolni arra, feliratozhatsz, itt nem csak hagyományos feliratok helyezhetőek el hanem egy korábban létrehozott logó is beilleszthető. Ha meg szeretnéd gyorsítani a kép szerkesztését, speciális effekteket is választhatsz, egy kattintással módosítani tudod a kontraszt mértékét, kivághatsz abból olyan részleteket, amik nem odavalóak. Ha egy olyan lépést hajtottál végre ami nem úgy sikerült ahogy tervezted, könnyen vissza is vonhatod azt.

A program rengeteg képformátumot ismer, legyen az JPG, PNG, BMP, GIF, és még számos olyan kiterjesztés, amit más fotóeditor szoftver használ mint mentési formátumot. Az indítását követően van arra mód, hogy szerkesztésre szánt fájlt tallózz be neki, vagy új projektbe kezdj. Itt a lépés kiválasztása után válik elérhetővé minden általa támogatott funkció. A RealWorld Paint Portable installálható változatát itt találod.

Telepítés nélküli megfelelőjeként használhatod a LazPaint Portable, vagy az XnView Portable nevű szoftvert, az utóbbi képnézegetőként is használható.

A RealWorld Paint Portable egy kis méretű, emellett rengeteg képszerkesztési lehetőséget biztosító alkalmazás, ami feliratozáshoz is használható. Több népszerűbb képformátumot is ismer.

RealWorld Paint Portable

RealWorld Paint Portable Összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • rengeteg speciális editációs eszköz
 • képfeliratozáshoz
 • számos rajzeszköz
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.rw-designer.com/image-editor

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
RealWorld Paint Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Tux Paint 0.9.322024-02-02 Tux Paint 0.9.32 (0)
  A Tux Paint egy remek grafikával létrehozott képszerkesztő program amit rajzolási munkafolyamatokhoz tudunk futtatni. A Free […]
 • Paint 3D 6.2402.12017.02024-01-22 Paint 3D 6.2402.12017.0 (0)
  A Paint 3D egy professzionális, 3D modellezési lehetőségeket biztosító képszerkesztő program. Az alábbi képkezelő programmal […]
 • RealWorld Paint 2013.12013-07-03 RealWorld Paint 2013.1 (0)
  A RealWorld Paint egy remek kis rajzolóprogram ami egyszerű grafikai feladatok végrehajtására használható fel, új és meglévő fotók […]
 • FotoSketcher 3.952024-05-03 FotoSketcher 3.95 (1)
  A FotoSketcher egy egyszerű, kis erőforrással bíró képszerkesztő alkalmazás, támogatja a rajzeszközök használatát, biztosít […]
 • EaseUS ScreenShot 1.0.02024-05-03 EaseUS ScreenShot 1.0.0 (0)
  Az EaseUS ScreenShot képekkel történő feladatok esetén lehet remek, amivel a PC-n végrehajtott feladatainkról hozható létre képlopás. […]

Szólj hozzá