Képkezelők

Tux Paint 0.9.32

A Tux Paint egy remek grafikával létrehozott képszerkesztő program amit rajzolási munkafolyamatokhoz tudunk futtatni. A Free alkalmazás rengeteg rajzoláshoz használható kiegészítőt tartalmaz, színkitöltő, ecset, radír, vonal, színszedő funkciókkal választható. A tartalmakat feliratozhatjuk, az azok jellemzőit is testre lehet szabni. PNG képformátumban tárolható el a rajzolással elkészített fájl. Effektusokkal lehet speciális képszerkesztési projekteket elvégezni ahol a fotók torzíthatóak, domboríthatóak, árnyékolhatóak, mozaik kiegészítőt is ki tudunk választani. A Magyar nyelvű képkezelő programmal a fájlokból diavetítéseket hozhatunk létre.

Egy képkezelési munkafolyamatokhoz elérhető effekt funkciókkal, illetve rajzoló szolgáltatásokkal használható program. Akár diavetítéseket lehet létrehozni, az effekt funkcióval futtatható képszerkesztő programmal eltárolt fájlokból. A Tux Paint egy korlátlan kiegészítőkkel használható rajzoló program.

A Tux Paint letöltése, az alkalmazás telepítése után egy szórakoztató indítófelülettel létrehozott képszerkesztővel tudunk képeket készíteni, a fájlokat rajzolási feladatokban tudjuk létrehozni.

A képszerkesztő program felületén konfigurálni lehet az eszközök menüpont méretét, a beállítások a szoftver installáció mappájában a tuxpaint-config alkalmazással nyitható meg. A képszerkesztő program több különleges effekt funkciót is támogat amivel a képek címkézhetőek, feliratozhatóak. Windows, Linux, Android, illetve Mac Operációs rendszerekre is beszerezhető. A képekből akár egy diavetítést is létre tudunk hozni.

Képek effektezéséhez is kiváló a Tux Paint

A szoftverrel a rajzolási feladatokban módosított tartalmakat el lehet tárolni, illetve ismét meg lehet nyitnunk. A fotó szerkesztő kezelőfelületén rendszerezve tudjuk futtatni a radír, színkitöltő, vonal kiegészítőket amiket az eszközök indítófelületen lehet elérnünk. Sötétítés, világosítás, rajz, domborítás, mozaik, árnyék különleges effektusokat lehet kiválasztanunk. Kreatív effektusokkal tudunk rajzolással fotókat készíteni a Tux Paint képszerkesztő programmal ami akár ha lényeges ki is lehet nyomtatni.

Számítógépen történő fotók feliratozásához is futtatható, fotókból akár diavetítések tervezéséhez modern képszerkesztő program a Speedy Painter, fotókollázsok, diavetítések létrehozásához az Ashampoo Photo Commander, rajzolási feladatokhoz extra szolgáltatásokkal futtatható.

A Tux Paint egy fotók rajzolásához futtatható képkezelő szoftver amivel a képeket effektezhetjük, illetve, akár címkéket, feliratokat lehet azokra integrálni. Linux, illetve Android rendszeren is futtatható. Az ingyenesen használható képszerkesztő programmal eltárolt fájlokból akár fotó diavetítést lehet létrehozni.

Tux Paint

Tux Paint Összefoglaló:

 • képkezelő program
 • Linux, illetve Android rendszerre is elérhető
 • számos rajzkiegészítőt biztosít
 • PNG képformátumban menti el a fotót
 • feliratozás, címkézés
 • tartalmakból diavetítés készítéséhez
 • fotók effektezéséhez
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://tuxpaint.org/
Tux Paint letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Tux Paint
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Paint 3D 6.2405.19017.02024-06-02 Paint 3D 6.2405.19017.0 (0)
  A Paint 3D egy professzionális, 3D modellezési lehetőségeket biztosító képszerkesztő program. Az alábbi képkezelő programmal […]
 • EaseUS ScreenShot 1.0.02024-05-03 EaseUS ScreenShot 1.0.0 (0)
  Az EaseUS ScreenShot képekkel történő feladatok esetén lehet remek, amivel a PC-n végrehajtott feladatainkról hozható létre képlopás. […]
 • PhotoFiltre 11.5.32024-03-20 PhotoFiltre 11.5.3 (0)
  A PhotoFiltre egy profi eszköztárral biztosított képszerkesztő alkalmazás, ami meglévő fotók módosításához megfelelő. Lehet vele […]
 • EXE Slideshow Maker 1.112023-12-02 EXE Slideshow Maker 1.11 (0)
  Az EXE Slideshow Maker kötegelt képfeldolgozási feladatokhoz kiváló szoftver amivel képekből exe programként futtatható […]
 • jfPaint 0.252020-05-06 jfPaint 0.25 (0)
  A jfPaint egy Windows rendszeren használható képszerkesztő szoftver rengeteg hasznos funkcióval. A Free alkalmazással lehetőség van […]

Szólj hozzá