Inkscape: vektor grafikai képszerkesztési feladatokhoz

Rajzolási feladatokra is használható képszerkesztő szoftver amivel egy igen ismert képkezelő programot használhatunk. Objektumokat, rétegkezelési funkciókat, rengeteg rajzoló eszközt is használhatunk. Az Inkscape Magyar nyelvű felülettel rendelkezik.

Profi képkezelési eszközöket tartalmaz az alábbi ingyenes szerkesztő program amivel saját fotókat készíthetünk, illetve a meglévőket lehet módosítani több olyan képmódosítást is támogató beépített kiegészítővel amiket talán nem is tartalmaznak a hasonló szoftverek. Az Inkscape képszerkesztőjével elvégzett módosításokat a program által használható képmegjelentő funkciójával lehet megtekinteni, visszavonhatóak a módosítások ha arra lesz szükségünk.

A fotókon a feliratozás egy teljesen megszokott funkció amihez szinte korlátlan eszközkínálat áll rendelkezésre, ecsetek, ceruza, speciális effektek szabadkézi módosítások.

Objektum beillesztése képszerkesztéskor

Profil szerint rendelkezésre álló eszközök alapján lehet objektumokat kiválasztani amit a szerkesztendő képen bárhová, illetve bármely pozícióban el lehet helyezni, forgatható, meg lehet változtatni a méretét.

Több réteget is fel tudunk a szoftverrel venni amivel még fejlettebb, komplex szerkesztési feladatok végezhetőek el, azt a szükséges kép formátumban lehet elmenteni. Egyszerű használni, remek szoftver képek rajzolásához. Innen szerezhető be.

Inkscape – ingyenes képszerkesztő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Inkscape: vektor grafikai képszerkesztési feladatokhoz
Szerző
Leírás
Ingyenes képszerkesztő alkalmazás rajzoláshoz, illetve objektumok felhasználása alapján való képmódosítási munkafolyamatokhoz. Inkscape...

Kapcsolódó szoftverek