Képkezelők

Advanced Photo 1.5.0

Az Advanced Photo egy igen kis méretű képnézegető alkalmazás, ami számos praktikus megoldást tesz elérhetővé. Ez a Free alkalmazás a képek megtekintésén kívül alapvető képszerkesztési funkciókat is biztosít, lehet vele azokat forgatni, átméretezni, tükrözni.

Ha egy gyors megbízható, csekély erőforrás igénnyel rendelkező képkezelő alkalmazást keresel, ami Windows 10 támogatottsággal is rendelkezik, akkor kipróbálhatod az Advanced Photo-t, ami nem csak hogy ingyenes, de számos igen hasznosnak tekinthető funkciót is biztosít amire a szóban forgó fájlok kezelése során szükséges.

Az Advanced Photo letöltése után a telepítés végeztével egy a kezdők számára is kedvező felhasználói felület fogad, ahol a megtekintésre szánt fotót egyszerűen a felületére kell húzni. Természetesen az Advanced Photo alternatív betallózásos módszert is támogat.

Az így megnyitott fotókat akár teljes képernyős módban is meg lehet tekinteni, több elem esetén azokból rögtönzött diavetítések is kreálhatóak. Ránagyíthatsz adott részletekre, erre külön menüpontot szolgáltat.

Mivel képekről van szó, az sokszor nem rendelkezik optimális tulajdonságokkal azokat szerkeszteni szükséges, természetesen ezt vele is végre lehet hajtani. Igaz itt túlságosan sok lehetőséget nem biztosít, de amire egy átlagos számítógép tulajdonosnak szüksége van azt mind szolgáltatja.

Az Advanced Photo megoldásával azokat át lehet méretezni, forgatni, vagy egyszerűen tükrözheted. A végrehajtott módosításokat elmentheted más formátumokban is így konvertáláshoz is megfelelő, természetesen nem ez a fő területe.

Az Advanced Photo többek között támogatja a PNG, JPG, BMP, TIF, TIFF, ICO, GIF és még számos formátumot, amikkel a leggyakrabban találkozhatunk. A lista nem teljes.

Alternatívájaként használhatod az Alternate Pic View vagy a Zoner Photo Studio nevű programot, az utóbbi profi a saját területén.

Az Advanced Photo egy felületen teszi lehetővé a számodra, hogy képeket tudj megtekinteni, illetve szükség esetén azokat szerkeszteni is tudd. Amellett hogy ingyenes, igen kis erőforrás igénnyel is bír.

Advanced Photo

Advanced Photo Összefoglaló:

 • Képnézegető alkalmazás
 • fotók szerkesztéséhez
 • kis méret
 • átméretezés, forgatás
 • diavetítések készítése több fájl felhasználásával
 • rengeteg népszerű formátumot ismer
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://sourceforge.net/projects/advancedphoto/

letoltes32bitletoltes64bit

 

 

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Advanced Photo
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Zoner Photo Studio FREE 19 Build 2403.2.5562024-07-16 Zoner Photo Studio FREE 19 Build 2403.2.556 (0)
  A Zoner Photo Studio Egy rendkívül széleskörűen felhasználható fotószerkesztő ami rengeteg manipulációs trükköt tud. Free alkalmazás […]
 • PhotoQuick 4.19.22024-03-18 PhotoQuick 4.19.2 (0)
  A PhotoQuick a képkezelési feladatokat elvégző Windows futtatók számára lehet remek, amivel a fotóink jellemzőit szerkeszthetjük. A […]
 • nomacs 3.16.017092024-03-04 nomacs 3.16.01709 (0)
  A nomacs egy kis méretű képnézegető alkalmazás, ami a szóban forgó feladaton kívül alapvető szerkesztési lehetőségeket is elérhetővé […]
 • Photo Resizer Expert 1.42024-01-03 Photo Resizer Expert 1.4 (0)
  A Photo Resizer Expert különleges képszerkesztési feladatokhoz hatékony amivel BMP, HDR, JPG, PNG, EXR, DDS, GIF fájlformátumú […]
 • SunlitGreen Photo Editor Portable 1.5.02016-12-04 SunlitGreen Photo Editor Portable 1.5.0 (0)
  A SunlitGreen Photo Editor Portable egy telepítés nélkül használható képkezelő program, amivel fotók szerkesztését tudod […]

Szólj hozzá