Zoner Photo Studio FREE 19 Build 2203

A Zoner Photo Studio Egy rendkívül széleskörűen felhasználható fotószerkesztő ami rengeteg manipulációs trükköt tud. Free alkalmazás létére mindent tud ami csak kellhet. Tud átméretezni, effektezni, de feliratozásra is megfelelő. Természetesen képnézegető funkcióval is rendelkezik.

Akik rengeteg fotóval rendelkeznek, esetleg olyan állomány birtokában vannak, ami esetleg korrekciót kíván, szükség lehet azok módosításához megfelelő programra.

Képeink megtekintésére, szerkesztésére, és rendszerezésére használhatjuk fel ingyenesen a Zoner Photo Studio FREE nevű programot. Az alkalmazás telepítése után regisztrálnunk kell amit a felületéről is megtehetünk, e-mail címünk megadásával.

 A Zoner Photo Studio FREE eszköztárának lehetőségei között található a fotó nagyítási opciók, forgathatjuk az állományt, feliratozhatjuk, szimbólumokat rakhatunk rá, kivághatunk belőle részeket és javítható a Vörös szem hatás. A szűrők használatán felül 3D keretet is hozzárendelhetünk, továbbá át is méretezhetjük. A Zoner Photo Studio FREE automatikusan felismeri, felkutatja az általa támogatott képformátumokat amit rendszerezve ajánl fel megtekintésre, de az azok szerkesztése is egy kattintással kezdeményezhető. A megnyitott elemre kattintva jobb egérgombbal hívhatóak elő az extra képességek, itt kezdeményezheted azok editálása.

Fotók feliratozásához modern képszerkesztő a Zoner Photo Studio FREE

Opcionálisan a Zoner Photo Studio FREE képes látványos panorámaképeket összeállítani, itt csak a médiák megválasztására, azok megfelelő sorrendjére kell koncentrálni. Ha a kimenettel lenének problémáid, azok egyszerűen és gyorsan konvertálhatóak számos népszerű kimeneti formátumra. Igény esetén az adott kép üzenetben továbbítható. A Zoner Photo Studio FREE fizetős változata több funkciót biztosít.

Ha mélyrehatóbb, egyedibb változtatásokat akarsz megvalósítani, akkor a LazPaint-ra van szükséged, ami már jártasabb ismeretek meglétét igényli. Vízjelezésre és egyéb profi műveletekhez a TSR Watermark Image Software javasolt.

A Zoner Photo Studio FREE egy képkezelő mindenes applikáció, ami az adott elemek megtekintésén kívül, rengeteg szerkesztő opcióval is tud szolgálni. Ideális panorámaképek előállításához is. Csupán egy regisztrációra van szükséged. 

Zoner Photo Studio FREE

Zoner Photo Studio FREE összefoglaló:

 • képnézegető, szerkesztő alkalmazás

 • az általa támogatott formátumokat automatikusan beolvassa

 • a legnépszerűbb képmanipulációs eszközök támogatása

 • skinezhető felület

 • feliratozás
 • átméretezés
 • telepítése után kötelező regisztrálni

 • Angol nyelv

 • Teljes verziós változat ( Freeware )

 • Hivatalos oldal: http://www.zoner.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Zoner Photo Studio FREE
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Ashampoo Photo Commander 17.0.02022-09-13 Ashampoo Photo Commander 17.0.0 (0)
  Az Ashampoo Photo Commander egy professzionális fotó kezelő alkalmazás ami rengeteg képmanipulációs trükköt támogat, rejteget […]
 • Faststone Image Viewer 7.72022-08-25 Faststone Image Viewer 7.7 (0)
    A Faststone Image Viewer Kötegelt képfeldolgozási lehetőségeket biztosító, fotónézegető, szerkesztő, effektező alkalmazás. Mindent […]
 • Paint.NET 4.3.122022-08-21 Paint.NET 4.3.12 (0)
  A Paint.NET rengeteg rajzeszközt és különleges szolgáltatást biztosító képszerkesztő Free alkalmazás. Képes restaurálni, effektezni […]
 • Movavi Photo Editor 4.3.02017-06-21 Movavi Photo Editor 4.3.0 (0)
  A Movavi Photo Editor egy igazán sokrétű képszerkesztő program, amivel minden fontosabb ma népszerűbb képmódosítási eljárás […]
 • Advanced Photo 1.5.02016-03-16 Advanced Photo 1.5.0 (0)
  Az Advanced Photo egy igen kis méretű képnézegető alkalmazás, ami számos praktikus megoldást tesz elérhetővé. Ez a Free alkalmazás a […]