AndreaMosaic Portable 3.50.1

Az AndreaMosaic Portable egy hordozható formában elérhető különleges képszerkesztő program amivel úgynevezett fotómozaik effekttel dobhatod fel fotóidat. Mivel nem kell telepíteni több gépen is futtatható, Magyar nyelven is használható, sőt Free alkalmazásként próbálható ki bárki számára.

Ha egy meglévő fotódat szeretnéd feldobni méghozzá fotómozaik effekt formájában akkor itt egy ingyenes és rengeteg beállítási képességgel felszerelt képszerkesztő az AndreaMosaic Portable. Ez a kiadás annyiban tér el a hagyományos változattól, hogy nem kell telepíteni, egy USB kulcsról is futtatható akár több számítógépen is. Ha mégis installálnád az AndreaMosaic Portable hagyományos verziója is elérhető a kínálatunkból.

Az AndreaMosaic Portable letöltése után egy tömörített fájlt kapsz, amit egyszerűen ki kell kicsomagolni maradéktalanul, ezután rögtön futtatható, vagy a teljes mappa tartalma cserélhető adathordozókra másolható.

Az AndreaMosaic Portable funkcionálisan teljesen azonos a hagyományos változatával, némileg rugalmasabb kezelhetőséget kínál kipróbálóinak.

Az alkalmazás indítása után a felületére alapvetően két módszerrel lehet képet importálni, vagy a hagyományos betallózással amit egy külön menüponton keresztül lehet elvégezni, vagy van egy sokkal egyszerűbb módja annak, mégpedig az hogy ráhúzzuk a felületére.

Azért hogy a végeredményt rugalmasabban lehessen felhasználni több formátumban is el lehet menteni, legyen az JPG, PNG, TIFF, PSD, BMP. Erre külön a beállításoknál lehet kitérni. Sőt itt azt is meg lehet határozni, hogy milyen minőségben szeretnéd azt megkapni.

Saját mintázat választható, a fotómozaikok ismétlődési száma is megválasztható, akárcsak a felbontás vagy a mozaikok mérete. Ha egyszerre több képet is azonos konfigurációval szeretnél módosítani, egyszerűen elmentheted a beállításait, így legközelebb már gyorsabban beüzemelheted.

Fotómozaik készítő funkciót biztosít még a FireAlpaca ami szintén teljesen ingyenes. Őt is kipróbálhatod.

Az AndreaMosaic Portable a népszerű fotómozaik készítő program telepítést nem igénylő kiadása, ami azonos tudással van felvértezve. Magyar nyelvű és természetesen teljesen ingyenes.

AndreaMosaic Portable

AndreaMosaic Portable Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
AndreaMosaic Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AndreaMosaic 3.50.12021-06-06 AndreaMosaic 3.50.1 (0)
  Az AndreaMosaic egy speciális képszerkesztő alkalmazás, amivel meglévő fotóidból tudsz fotómozaikokat készíteni. Magyar nyelven is […]
 • Xlideit 1.0.181242018-10-24 Xlideit 1.0.18124 (0)
  A Xlideit egy különleges képkezelő alkalmazás, amivel a szóban forgó tartalmakat nem csak megtekintésére lehet felhasználni, hanem […]
 • FreeFotoWorks XL 2 18.0.22018-03-03 FreeFotoWorks XL 2 18.0.2 (0)
  A FreeFotoWorks XL nevű programmal nem csak hogy megtekintheted a számítógépeden tárolt fotókat, hanem azon rengeteg ma népszerű […]
 • Image Racer 3.02017-05-07 Image Racer 3.0 (0)
  Az Image Racer egy igen modern, hatékony képnézegető program amit szükség esetén fotók szerkesztésére is fel lehet használni, […]
 • nomacs 3.4.0.5992016-07-25 nomacs 3.4.0.599 (0)
  A nomacs egy kis méretű képnézegető alkalmazás, ami a szóban forgó feladaton kívül alapvető szerkesztési lehetőségeket is elérhetővé […]