AndreaMosaic 3.50.1

Az AndreaMosaic egy speciális képszerkesztő alkalmazás, amivel meglévő fotóidból tudsz fotómozaikokat készíteni. Magyar nyelven is tud, könnyű használni, ráadásul Free alkalmazás.

Egy igen egyedi képszerkesztési lehetőséget biztosító szoftver az AndreaMosaic, amivel a már meglévő fotóidat tudod feldobni egy speciális effekttel, méghozzá úgy hogy azt fotómozaikos kinézetűvé varázsolod. Számos egyedi beállítást biztosít, a használatához nincs szükség komolyabb ismeretekre. Ha pedig nem szeretnéd telepíteni az AndreaMosaic hordozható változata is elérhető. Profi fotómozaik készítő program.

Az AndreaMosaic letöltése után a telepítésvarázsló lépéseit követve gyorsan beüzemelhető, aminek a végeztével egy áttekinthető, Magyar nyelvi támogatást is biztosító felület várja, hogy rábízzuk az első kép szerkesztését.

A módosítandó képet vagy be lehet a számára tallózni, vagy egyszerűen a felületére lehet húzni, ami után megadható néhány alapvető beállítás, többek között a mozaikok mérete, felbontása, saját mintázatot lehet választani amiből tekintélyes kínálat áll rendelkezésre.

Képek fotómozaik effektus hatással való szerkesztésére használható az AndreaMosaic

Az AndreaMosaic kezdő, illetve haladó beállításokkal is rendelkezik, több mentési formátumot is támogat, előre kiválasztható, hogy milyen felbontás szerint kezelje a végeredményt. Menteni tud JPG, TIFF, PSD, RAW, BMP kimenetekbe. A használata során alkalmazott konfiguráció automatikusan elmenthető, így a legközelebbi futtatásakor már testre szabottabban lehet igénybe venni a szolgáltatásait.

A kategóriáját tekintve talán az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb megoldást teszi lehetővé a szóban forgó képszerkesztési feladat végrehajtásához ráadásul ezt ingyenesen és Magyar nyelven biztosítja.

Hasonló mozaik jellegű hatásokat támogató képkezelő alkalmazás a FireAlpaca ami némileg több lehetőséget biztosít, lehet vele képeket feliratozni, rajzolni, színszedőt is tartalmaz. Fotókollázsok készítéséhez válaszd a CollageIt megoldását.

Az AndreaMosaic ideális választás, hogy meglévő fotóidat „fotómozaik” effektekkel tudd feldobni, menteni több népszerű formátumba is tud. Magyar nyelven használható. Mivel ingyenes mindenképp érdemes azok számára kipróbálni, akik az adott tevékenységre keresnek alkalmazást.

AndreaMosaic

AndreaMosaic Összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • fotómozaik készítő program
 • elérhető telepítést nem igénylő változatban is
 • egyszerű használat
 • rengeteg speciális beállítás
 • több mentési formátum
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.andreaplanet.com/andreamosaic/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
AndreaMosaic
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AndreaMosaic Portable 3.50.12021-06-06 AndreaMosaic Portable 3.50.1 (0)
  Az AndreaMosaic Portable egy hordozható formában elérhető különleges képszerkesztő program amivel úgynevezett fotómozaik effekttel […]
 • FreeFotoWorks XL 2 18.0.22018-03-03 FreeFotoWorks XL 2 18.0.2 (0)
  A FreeFotoWorks XL nevű programmal nem csak hogy megtekintheted a számítógépeden tárolt fotókat, hanem azon rengeteg ma népszerű […]
 • nomacs 3.4.0.5992016-07-25 nomacs 3.4.0.599 (0)
  A nomacs egy kis méretű képnézegető alkalmazás, ami a szóban forgó feladaton kívül alapvető szerkesztési lehetőségeket is elérhetővé […]
 • Krita 4.4.82021-10-09 Krita 4.4.8 (0)
  A Krita egy igen tekintélyes lehetőségekkel ellátott képszerkesztő program, amivel elsősorban rajzolási feladatokat tudsz […]
 • Alternate Pic View Lite 3.1202021-10-07 Alternate Pic View Lite 3.120 (0)
  Az Alternate Pic View Lite egy Magyar nyelven is használható képnézegető, képszerkesztő program. A fotók módosításához rengeteg […]