Blog

Ashampoo Photo Commander FREE: Szoftver kollázsok készítéséhez…

Profi, minden fontosabb, említésre méltó funkciót biztosító képszerkesztő szoftver az Ashampoo Photo Commander FREE, amivel könnyedén hozhatsz létre kollázsokat fotóidból.

Ha meglévő képeidet fel szeretnéd dobni, azokból látványos összeállítást hoznál létre kollázs formájában, itt egy ingyenes és igazán sokoldalú program az Ashampoo Photo Commander FREE.

A feladat végrehajtásához nincs szükség komolyabb szakértelemre, ráadásul Magyarul is tud.

A kollázsok készítéséhez a következőket kell tenni: Az alkalmazás telepítése és indítása után, a „varázslók” menüponton belül a szóban forgó opciót kell választani, ahol csak a felhasználásra szánt képeket kell betallózni, itt túlságosan sok beállítást nem tesz elérhetővé, csak a fontosabbakra koncentrál. A kollázsokhoz néhány speciális effektet is hozzá lehet rendelni, többek között kereteket, kiválasztható a nézetmód, álló vagy fekvő, egyéni stílus kiválasztása is támogatott.

Ami még hasznos az Ashampoo Photo Commander FREE kollázskészítőjében, hogy a felhasznált képek elrendezését bármikor újra lehet tervezni egyetlen kattintással. Ezt a funkciót egy beépített varázslófelületen keresztül lehet igénybe venni, az első lépéstől az utolsóig végignavigálja a használóját.

Természetesen az Ashampoo Photo Commander FREE tudása ettől jóval tovább mutat, hisz számos képszerkesztési területre optimalizált funkciókat szolgáltat. Alkalmas még panorámaképek készítéséhez, illetve általános képszerkesztésre, ahol konvertálni is lehet.

Magyar nyelven és ingyenesen használható, csak egy rövid regisztrációra van szükség.

Ashampoo Photo Commander FREE szoftver kollazsok keszítesehez-153422
Így készíthetsz kollázsokat könnyedén: Ashampoo Photo Commander FREE


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ashampoo Photo Commander FREE: Szoftver kollázsok készítéséhez...
Szerző
Leírás
Profi, minden fontosabb, említésre méltó funkciót biztosító képszerkesztő szoftver az Ashampoo Photo Commander FREE, amivel könnyedén hozhatsz létre kollázsokat fotóidból.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá