Törölt adat

DiskDigger 2.0.1.3907

A DiskDigger egy adat helyreállítási segédeszköz, amivel a korábban véletlenül törölt fájlok visszaállítására van lehetőség. A program egyaránt alkalmas a lomtárból is eltávolított képek, dokumentumok, zenék, videók és egyéb számos fájlkiterjesztéssel bíró tartalom visszaszerzésére. Rendkívül egyszerűen használható, Magyar nyelven is tud.

Figyelmetlenségből bármikor törölhetünk egy olyan tartalmat a számítógépről, amit később mégis használni szeretnénk, ha még nem ürítettük ki a kukát, akkor az azok visszaállítása nem okoz problémát, a gond akkor kezdődik, ha már a lomtár is ürítésre került, sokszor csak ilyenkor döbbenünk rá, hogy mégis szükség lett volna arra a bizonyos törölt elemre. Az ilyen jellegű eseményekre nyújt hatékony megoldást a DiskDigger nevű törölt adat helyreállító program. Az alkalmazás letölthető Androidra is.

A DiskDigger nem igényel telepítést, amiből több előny is származik. Mindamellett hogy nem szemetel a használata során, nem írja felül a merevlemez tartalmát, ami opcionálisan magát a visszaállítás folyamatát teszi lehetetlenné. Mint minden hasonló jellegű feladatokat ellátó program esetén, rá is igaz, hogy csak akkor tud eredményeket biztosítani, ha a merevlemezen nem íródott felül a törölt fájl helye.

A DiskDigger használata egyáltalán nem igényel komolyabb ismereteket. Az egyszerűbb használhatóságról a Magyar nyelvi támogatás, továbbá a „beépített varázslófelületes” munkafolyamatok gondoskodnak.

A lomtárból törölt fájlok visszaszerzéséhez használható a DiskDigger

A rendeltetés szerű használatoz a következőként kell eljárni. A DiskDigger indítása után a fő vezérlőpanelon ki kell választani azt a merevlemezt ahol korábban található volt a törölt fájl, majd meg kell neki adni, hogy milyen módszer szerint végezze el a keresést, itt alapvetően két lehetőséget biztosít. A „Dig Deep” opció célspecifikus keresésekhez megfelelő, míg a „Dig Deeper” esetén a meghajtó teljes tartalmának elemzése történik meg, ekkor rugalmasabban lehet kiválasztani a szóban forgó fájlt. Ez utóbbi azoknak javasolt akik célirányosabbak a korábban törölt fájllal kapcsolatban. A DiskDigger szinte bármilyen törölt tartalom esetén használható, legyen az kép, videó, zenei tartalom, szöveges dokumentum, vagy akár alkalmazások telepítőfájljai.

A DiskDigger a „Dig Deeper” lehetőség esetén további szűréshez is enged hozzáférést, ekkor adott kiterjesztés szerint lehet a keresések indítását kezdeményezni. Az általa biztosított találati listán kiválasztható, hogy mit akarunk visszaállítani. A DiskDigger ingyenes használat esetén funkciókorlátozással vehető igénybe, csak néhány fájltípust támogat.

Ingyenes megfelelőjeként kipróbálhatod a Wise Data Recovery, vagy a Recuva megoldását, az utóbbiból elérhető telepítést nem igénylő változat is.

A DiskDigger egy speciális segédalkalmazás, amivel a korábban törölt fájljaidat állíthatod vissza. Támogatja a képeket, videókat, zenéket, dokumentumokat. Magyar nyelven használható. Nagyon egyszerű kezelést biztosít, így minden kipróbálója optimális támogatást kap ehhez. 

DiskDigger

DiskDigger összefoglaló:

 • Törölt adat helyreállító program
 • nem kell telepíteni
 • egyszerű használat
 • szűrési lehetőségek
 • képekhez, videókhoz, dokumentumokhoz…
 • beépített varázslófelületes futtathatóság
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://diskdigger.org/
DiskDigger letöltés

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
DiskDigger
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 14,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • UndeleteOnClick 1.12.9.02024-03-13 UndeleteOnClick 1.12.9.0 (0)
  Az UndeleteOnClick egy profi törölt adat helyreállító akár formázott külső meghajtókhoz. A Free alkalmazásból telepítés nélküli […]
 • Disk Drill 5.4.8442024-01-06 Disk Drill 5.4.844 (0)
  A Disk Drill nevű alkalmazással a kukából is törölt képek, dokumentumok, videók, és egyéb fájlkiterjesztéssel jellemezhető tartalmak […]
 • IObit Undelete 1.0.0.3692017-10-29 IObit Undelete 1.0.0.369 (0)
  Az IObit Undelete egy rendkívül hatékony törölt adat helyreállító szoftver, aminek az egyik előnyös tulajdonsága hogy nem kell […]
 • iCare Data Recovery Pro 9.0.0.72024-04-01 iCare Data Recovery Pro 9.0.0.7 (0)
   Az iCare Data Recovery Pro adat visszaállító Professzionális szoftver amivel a véletlenül törölt fájljaidat szerezheted vissza. A […]
 • Bitwar Data Recovery 7.2.5.30722024-03-14 Bitwar Data Recovery 7.2.5.3072 (0)
  A Bitwar Data Recovery egy törölt adat helyreállító eszköz amivel képeket, videókat, dokumentumfájlokat, szinte bármit vissza tudsz […]

Szólj hozzá