DiskDigger 1.15.12.2287

A DiskDigger egy adat helyreállítási segédeszköz, amivel a korábban véletlenül törölt fájlok visszaállítására van lehetőség. A program egyaránt alkalmas a lomtárból is eltávolított képek, dokumentumok, zenék, videók és egyéb számos fájlkiterjesztéssel bíró tartalom visszaszerzésére. Rendkívül egyszerűen használható, Magyar nyelven is tud.

Figyelmetlenségből bármikor törölhetünk egy olyan tartalmat a számítógépről, amit később mégis használni szeretnénk, ha még nem ürítettük ki a kukát, akkor az azok visszaállítása nem okoz problémát, a gond akkor kezdődik, ha már a lomtár is ürítésre került, sokszor csak ilyenkor döbbenünk rá, hogy mégis szükség lett volna arra a bizonyos törölt elemre. Az ilyen jellegű eseményekre nyújt hatékony megoldást a DiskDigger nevű törölt adat helyreállító program. Az alkalmazás letölthető Androidra is.

A DiskDigger nem igényel telepítést, amiből több előny is származik. Mindamellett hogy nem szemetel a használata során, nem írja felül a merevlemez tartalmát, ami opcionálisan magát a visszaállítás folyamatát teszi lehetetlenné. Mint minden hasonló jellegű feladatokat ellátó program esetén, rá is igaz, hogy csak akkor tud eredményeket biztosítani, ha a merevlemezen nem íródott felül a törölt fájl helye.

A DiskDigger használata egyáltalán nem igényel komolyabb ismereteket. Az egyszerűbb használhatóságról a Magyar nyelvi támogatás, továbbá a „beépített varázslófelületes” munkafolyamatok gondoskodnak.

A rendeltetés szerű használatoz a következőként kell eljárni. A DiskDigger indítása után a fő vezérlőpanelon ki kell választani azt a merevlemezt ahol korábban található volt a törölt fájl, majd meg kell neki adni, hogy milyen módszer szerint végezze el a keresést, itt alapvetően két lehetőséget biztosít. A „Dig Deep” opció célspecifikus keresésekhez megfelelő, míg a „Dig Deeper” esetén a meghajtó teljes tartalmának elemzése történik meg, ekkor rugalmasabban lehet kiválasztani a szóban forgó fájlt. Ez utóbbi azoknak javasolt akik célirányosabbak a korábban törölt fájllal kapcsolatban. A DiskDigger szinte bármilyen törölt tartalom esetén használható, legyen az kép, videó, zenei tartalom, szöveges dokumentum, vagy akár alkalmazások telepítőfájljai.

A DiskDigger a „Dig Deeper” lehetőség esetén további szűréshez is enged hozzáférést, ekkor adott kiterjesztés szerint lehet a keresések indítását kezdeményezni. Az általa biztosított találati listán kiválasztható, hogy mit akarunk visszaállítani. A DiskDigger ingyenes használat esetén funkciókorlátozással vehető igénybe, csak néhány fájltípust támogat.

Ingyenes megfelelőjeként kipróbálhatod a Wise Data Recovery, vagy a Recuva megoldását, az utóbbiból elérhető telepítést nem igénylő változat is.

A DiskDigger egy speciális segédalkalmazás, amivel a korábban törölt fájljaidat állíthatod vissza. Támogatja a képeket, videókat, zenéket, dokumentumokat. Magyar nyelven használható.

DiskDigger

DiskDigger összefoglaló:

 • Törölt adat helyreállító program
 • nem kell telepíteni
 • egyszerű használat
 • szűrési lehetőségek
 • képekhez, videókhoz, dokumentumokhoz…
 • beépített varázslófelületes futtathatóság
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://diskdigger.org/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
DiskDigger
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
14,99 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Disk Drill 2.0.3002017-10-04 Disk Drill 2.0.300 (0)
  A Disk Drill nevű alkalmazással a kukából is törölt képek, dokumentumok, videók, és egyéb fájlkiterjesztéssel jellemezhető tartalmak […]
 • Recuva 1.53.10872016-06-08 Recuva 1.53.1087 (0)
  A Recuva segítségével a kukából is kiürített elemeket tudjuk visszaállítani abban az esetben ha utólag mégis szükség lenne rá. Ez a […]
 • iCare Data Recovery 6.0.0.12014-04-24 iCare Data Recovery 6.0.0.1 (0)
  Törölt adat, videó, kép visszaállító program amivel a kukából is kiürített tartalmak is visszaállíthatóak. Az iCare Data Recovery […]
 • iCare Data Recovery Pro 6.0.0.12014-04-25 iCare Data Recovery Pro 6.0.0.1 (0)
  Adat visszaállító Professzionális szoftver amivel a véletlenül törölt fájljaidat szerezheted vissza. Az iCare Data Recovery Pro […]
 • Wise Data Recovery 3.87.2052016-11-23 Wise Data Recovery 3.87.205 (0)
  A Wise Data Recovery segítségével visszaállíthatóak a véletlenül törölt adatok néhány egyszerű lépésben. Ideális videókhoz, képekhez, […]