IObit Undelete 1.0.0.369

Az IObit Undelete egy rendkívül hatékony törölt adat helyreállító szoftver, aminek az egyik előnyös tulajdonsága hogy nem kell telepíteni. A program külön fájlformátumok szerint tud korábban véletlenül törölt tartalmakat keresni, ezek lehetnek képek, videók, zenék, dokumentumok A portable módon futtatható Free alkalmazás garantált eredményeket tud biztosítani.

Ha ez olyan speciális Windows segédalkalmazást keresel, amivel korábban törölt fájlokat tudsz visszaállítani, akkor itt az IObit Undelete. A szoftver több előnyös tulajdonsággal is rendelkezik. Portable módon futtatható, illetve minimális erőforrás igénnyel rendelkezik.

Az IObit Undelete letöltését követően a szoftvert csak el kell indítani, majd egy gyors konfigurálásra lesz csak szükség. Itt nem is kell mást tenni mint megadni a számára hogy milyen tartalmakat szeretnél vele helyreállítani. A szoftvert, vagyis az IObit Undelete megoldását nagyon egyszerű használni, illetve gyors eredményeket tud biztosítani, külön választható ki hogy milyen korábban törölt fájlokhoz vennéd igénybe a szolgáltatását.

IObit Undelete törölt adat helyreállítási opciók:

Ezt az IObit Undelete külön, kategóriánként támogatja. Ezek lehetnek törölt képek, videók, zenei fájlok, dokumentumok. Felfedezhető egy Standard profil, ebben az esetben az összes fájlkiterjesztést figyelembe veszi. Természetesen a szoftver lokalizált módon futtatható, külön megadható, hogy hol keressen, melyik meghajtón.

A folyamat végrehajtása után egy áttekinthető jelentést biztosít minden általa még visszaszerezhető fájlról, itt azonnal kezdeményezni lehet a helyreállítást. Kilistázza a fájl nevét, hol található, illetve milyen minőségű, így tájékoztat, hogy az adott kiválasztandó fájl visszaszerezhető e. Törölt tartalmat csak akkor tud visszaállítani ha az korábban nem íródott felül a merevlemezen.

Az IObit Undelete alternatívájaként választható a Recover My Photosilletve a DiskGetor Data Recovery Free az első megfelelője képekhez, a másik szoftver szinte bármilyen fájlhoz felhasználható.

Az IObit Undelete egy ingyenes, Portable módon futtatható törölt adat helyreállító alkalmazás amivel képeket, videókat, audió fájlokat, szöveges dokumentumokat tudsz helyreállítani. Nagyon egyszerű a használata, alapvető konfigurációra van csak szükség a rendeltetésszerű használat érdekében.

IObit Undelete

IObit Undelete összefoglaló:

 • Törölt adat helyreállító program
 • nem kell telepíteni ( Portable kiadás )
 • Képekhez, videókhoz, audió fájlokhoz, dokumentumokhoz
 • nem igényel konfigurációt
 • alapvető információkat is biztosít azokról
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
IObit Undelete
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Bitwar Data Recovery 6.4.22018-11-08 Bitwar Data Recovery 6.4.2 (0)
  A Bitwar Data Recovery egy törölt adat helyreállító eszköz amivel képeket, videókat, dokumentumfájlokat, szinte bármit vissza tudsz […]
 • DiskDigger 1.472021-06-28 DiskDigger 1.47 (0)
  A DiskDigger egy adat helyreállítási segédeszköz, amivel a korábban véletlenül törölt fájlok visszaállítására van lehetőség. A […]
 • iCare Data Recovery 8.3.0.02020-12-18 iCare Data Recovery 8.3.0.0 (0)
  Az iCare Data Recovery törölt adat, videó, kép visszaállító program amivel a kukából is kiürített tartalmak is visszaállíthatóak. […]
 • RecoveRX 4.22020-10-01 RecoveRX 4.2 (0)
  A RecoveRX egy ingyenesen használható törölt adat helyreállító program amivel a már korában eltávolított fájlokat lehet […]
 • Wise Data Recovery 5.1.7.3352020-09-30 Wise Data Recovery 5.1.7.335 (0)
  A Wise Data Recovery segítségével visszaállíthatóak a véletlenül törölt adatok néhány egyszerű lépésben. Ideális videókhoz, képekhez, […]