DiskGetor Data Recovery Free 2.15

A DiskGetor Data Recovery Free egy különleges Merevlemez Tools, amivel visszaszerezheted a korábban véletlenül törölt fájljaidat, legyen az kép, videó, szöveges dokumentum, vagy bármilyen fájlkiterjesztés. Amellett hogy nagyon egyszerűen használható, Free alkalmazásként áll rendelkezésre minden kipróbálója számára.

Egy teljesen ingyenes, nagyon egyszerűen használható törölt adatok, fájlok visszaállítására ideális segédprogram a DiskGetor Data Recovery Free, ami szinte bármilyen fájlkiterjesztés esetén garantált eredményeket tud biztosítani abban az esetben ha a fájl a törlés után nem íródott felül a merevlemezen.

A DiskGetor Data Recovery Free letöltése után, a telepítést követően egy nagyon egyszerű, egyben jól navigálható kezelőfelület várja a kipróbálóit, ahol a tényleges használatba vétel előtt kiválasztható az a meghajtó, ahol a törölt fájl után szeretnél kereséseket kezdeményezni.

A DiskGetor Data Recovery Free különlegessége, hogy igen gyorsan tud eredményeket biztosítani, ami viszont negatívum, hogy nincs arra lehetőség, hogy kereséseket adott fájlkiterjesztés szerint szűkíteni lehessen. Ezt az elemzést követően lehet megtenni, ahol opcionálisan előnézeti lehetőség is biztosított, ez a funkció akkor lehet hasznos ha képet szeretnél visszaállítani.

Természetesen a szoftver az összes ma létező fájltípust támogatja és eredményt tud biztosítani az azok visszaállításában. Ezt egyetlen parancs kiadásával lehet elvégezni.

A DiskGetor Data Recovery Free megoldásának köszönhetően egy korábbi adatvesztési esemény korrigálható. NTSF, FAT, FAT32 fájlrendszerek esetén használható.

Törölt adatok helyreállítására használhatod még a Recuva, illetve a 7-Data Recovery Suite nevű alkalmazást, ami szintén felhasználóbarát megközelítéssel használható a szóban forgó munkafolyamat elvégzésére.

A DiskGetor Data Recovery Free egy ingyenes törölt adat helyreállító alkalmazás, képek, videók, dokumentum fájloknál is használható. NTSF, FAT, FAT32 fájlrendszerek esetén támogatott a használata. Amire viszont érdemes felhívni a figyelmet, hogy az alkalmazás csak abban az esetben tud eredményeket biztosítani ha a korábban törölt tartalom nem íródott felül a merevlemezen.

DiskGetor Data Recovery Free

DiskGetor Data Recovery Free összefoglaló:

 • Törölt adat helyreállító program
 • képekhez, videókhoz, dokumentum fájlokhoz
 • egyszerű használat
 • NTSF, FAT, FAT32 fájlrendszer támogatás
 • képeknél előnézeti lehetőség
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.diskgetor.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
DiskGetor Data Recovery Free
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • iCare Data Recovery 8.3.0.02020-12-18 iCare Data Recovery 8.3.0.0 (0)
  Az iCare Data Recovery törölt adat, videó, kép visszaállító program amivel a kukából is kiürített tartalmak is visszaállíthatóak. […]
 • Wise Data Recovery 5.1.7.3352020-09-30 Wise Data Recovery 5.1.7.335 (0)
  A Wise Data Recovery segítségével visszaállíthatóak a véletlenül törölt adatok néhány egyszerű lépésben. Ideális videókhoz, képekhez, […]
 • Recuva 1.53.10872016-06-08 Recuva 1.53.1087 (0)
  A Recuva segítségével a kukából is kiürített elemeket tudjuk visszaállítani abban az esetben ha utólag mégis szükség lenne rá. Ez a […]
 • Wise Data Recovery Portable 5.1.7.5352020-09-30 Wise Data Recovery Portable 5.1.7.535 (0)
  A Wise Data Recovery Portable véletlenül törölt adataink visszaszerzésére használható ingyenes szoftver. Egyszerű hatékony használat […]
 • Free Windows Data Recovery 5.1.3.82020-07-26 Free Windows Data Recovery 5.1.3.8 (0)
  A Free Windows Data Recovery egy kötelező szoftver azok számára akik egy ingyenes biztonsági mentés készítő alkalmazást, illetve […]