Recuva 1.53.1087

A Recuva segítségével a kukából is kiürített elemeket tudjuk visszaállítani abban az esetben ha utólag mégis szükség lenne rá. Ez a Free alkalmazás törölt képeknél, illetve törlésre került videóknál is megállja a helyét.
Szinte bárkit érhet olyan baleset hogy egy olyan fájlt töröl amiről csak a későbbiek folyamán bizonyosodik be hogy pótolhatatlan. Ilyenkor általában csak a bosszankodás marad, pedig a véletlenül törölt adatok általában visszaállíthatóak egy bizonyos időn, számítógép használati cikluson belül.
A törölt elemek mindaddig visszaállíthatóak amíg azok felül nem íródnak az adathordozón. Itt általánosságban kell hogy beszéljünk hisz lehet az egy memóriakártya, merevlemez, USB kulcs egyaránt visszaállítható szituációtól függően. Egy ingyenes és bonyolult használattól mentes visszaállító szoftver a Recuva.
A szoftver elérhető installálható és hordozható avagy portable változatban is.
Indítása után egy varázsló felület segít a visszaállításban ami a kezdőket sem hozza kellemetlen szituációba, elsőként ki kell hogy válasszuk hogy milyen állományt szeretnénk visszahozni, ez lehet fotó, videó, zene, tömörített állomány, dokumentum, ha nem vagyunk benne biztosak vagy több kategóriát is érint, válasszuk az other lehetőséget. Meg kell határozni, hogy hová állítsa vissza, célszerű másik meghajtót, partíciót választani.
Egy analízis végeztével tekinthetjük meg az eredményeket. Ha kijelöltük a kérdéses elemeket el is indítható a visszaállítás. A Recuva bélyegképet is megjelenít a találat mellett így bizonytalanság esetén könnyebb döntést tudunk hozni. Fontosabb jellemzők. Mindazon számítógép tulajdonos számára hasznos szolgálatot tud tenni akik egy véletlenül törölt fájlt szeretnének visszaállítani, de a feladatra nem szeretnének vagyonokat költeni, vele ingyenesen, könnyen hajtható végre a visszaállítás folyamata.
A Recuva alternatívájaként kipróbálható még a Wise Data Recovery ami szintén ingyenes támogatja azt a lehetőséget hogy kiterjesztés alapján fogjuk munkára. Szintén ő is beszerezhető telepítést nem igénylő verzióban. Ha nem íródtak felül a fájlok garantáltan visszanyerhetőek.

Recuva Összefoglaló:

Recuva pillanatkép

 • törölt adat visszaállító program
 • beépített varázsló felület
 • választható fájl típus
 • szektoronkénti vizsgálat
 • Deep scan funkció
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.piriform.com/recuva

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Recuva
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wise Data Recovery 3.87.2052016-11-23 Wise Data Recovery 3.87.205 (0)
  A Wise Data Recovery segítségével visszaállíthatóak a véletlenül törölt adatok néhány egyszerű lépésben. Ideális […]
 • iCare Data Recovery 6.0.0.12014-04-24 iCare Data Recovery 6.0.0.1 (0)
  Törölt adat, videó, kép visszaállító program amivel a kukából is kiürített tartalmak is visszaállíthatóak. Az iCare […]
 • M3 Data Recovery Free 5.2.12016-04-17 M3 Data Recovery Free 5.2.1 (0)
  Az M3 Data Recovery Free egy igen hatékony törölt adatok visszaállítására alkalmas szoftver. Vele vissza tudod szerezni a […]
 • iCare Data Recovery Pro 6.0.0.12014-04-25 iCare Data Recovery Pro 6.0.0.1 (0)
  Adat visszaállító Professzionális szoftver amivel a véletlenül törölt fájljaidat szerezheted vissza. Az iCare Data Recovery […]
 • Recuva Portable 1.53.10872016-06-08 Recuva Portable 1.53.1087 (0)
  A Recuva Portable segítségével törölt fájlok visszaállítására adódik lehetőség abban az esetben ha a merevlemezen még […]