Törölt adat

WorkinTool Data Recovery 1.7.0.0

A WorkinTool Data Recovery egy különböző hardvereken is hatékony törölt adat helyreállító program HDD, SSD, illetve cserélhető adathordozókhoz. A Free alkalmazást egy profi grafikai felhasználói felülettel késztették el. Gyors, illetve mély keresési módszerrel kutathatóak fel a törölt dokumentumok, tömörített mappák, E-mail tartalmak, képek, Videók, Audió fájlok. Magyar nyelvű.

Egy törölt fájlokhoz több keresési módszerrel integrált adat helyreállító program amivel egy modern, kategorizált felületen tudjuk a pótolhatatlan fájlokat a kellő mappába visszaállítani.

A WorkinTool Data Recovery egy profi törölt tartalmak helyreállításához létrehozott program ami akár Windows 11 operációs rendszeren is futtatható.

A WorkinTool Data Recovery letöltése, a szoftver telepítése, illetve a futtatása után akár a többszörösen formázott meghajtókról is helyre lehet állítani az előzőleg törölt tartalmat. Az alkalmazás Magyar nyelven is futtatható, egy legördülő indítófelületen kell konfigurálni.

A WorkinTool Data Recovery a törölt fájlok visszaállításához egy mély, illetve egy gyors keresési módszert tartalmaz, a partíció, illetve merevlemez kiválasztása után egy lista, illetve ikon nézet módszerrel tekinthetjük meg azokat a tartalmakat amiket még vissza lehet állítani. A törölt fájlok helyreállításához elérhető program HDD, SSD, illetve cserélhető adathordozókról törölt tartalmak helyreállításához, FAT16, FAT32, EXFAT, NTFS fájlrendszerekhez választható. Egy tartalmat, illetve akár az összes fájlt helyre lehet állítani, azok egy mappába tárolhatóak el ami a program felületéről is megnyitható.

Törölt fájlok gyors helyreállításához futtatható a WorkinTool Data Recovery

A WorkinTool Data Recovery az összes ma PC-n elérhető fájlkiterjesztés helyreállítását támogatja. Audió, Videó, képek, tömörített mappák, irodai dokumentumok kereséséhez, illetve visszaállításukhoz tökéletes.

Egy memóriakártyákhoz, USB adathordozókhoz is profi törölt adat helyreállító program a DiskDigger, Android rendszerre is elérhető. Egy testre szabható, képek előnézetéhez is remek törölt adat helyreállító program a Smart Data Recovery a sokkal nehezebben visszaállítható tartalmakhoz is használható.

A WorkinTool Data Recovery egy modern, ingyenes profi törölt fájlok kereséséhez minimális ismeretekkel bíró felhasználóknak ígéretes törölt fájl helyreállító. HDD, SSD, illetve cserélhető adathordozók is betallózhatóak.

WorkinTool Data Recovery

WorkinTool Data Recovery Összefoglaló:

 • törölt tartalmak visszaállításához
 • törölt fájl visszaállító program
 • HDD, SSD, cserélhető adathordozókhoz is futtatható
 • Gyors, illetve mély törölt adat keresés
 • FAT16, FAT32, EXFAT, NTFS fájlrendszerrel készített eszközökhöz
 • alapvető hardveres erőforrással
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.workintool.com/data-recovery-software/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
WorkinTool Data Recovery
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Bitwar Data Recovery 7.2.5.30722024-03-14 Bitwar Data Recovery 7.2.5.3072 (0)
  A Bitwar Data Recovery egy törölt adat helyreállító eszköz amivel képeket, videókat, dokumentumfájlokat, szinte bármit vissza tudsz […]
 • Wise Data Recovery 6.1.6.4982023-12-27 Wise Data Recovery 6.1.6.498 (0)
  A Wise Data Recovery segítségével visszaállíthatóak a véletlenül törölt adatok néhány egyszerű lépésben. Ideális videókhoz, képekhez, […]
 • iCare Data Recovery Pro 9.0.0.72024-04-01 iCare Data Recovery Pro 9.0.0.7 (0)
   Az iCare Data Recovery Pro adat visszaállító Professzionális szoftver amivel a véletlenül törölt fájljaidat szerezheted vissza. A […]
 • UndeleteOnClick 1.12.9.02024-03-13 UndeleteOnClick 1.12.9.0 (0)
  Az UndeleteOnClick egy profi törölt adat helyreállító akár formázott külső meghajtókhoz. A Free alkalmazásból telepítés nélküli […]
 • iCare Data Recovery 9.0.0.72023-12-11 iCare Data Recovery 9.0.0.7 (0)
  Az iCare Data Recovery törölt adat, videó, kép visszaállító program amivel a kukából is kiürített tartalmak is visszaállíthatóak. […]

Szólj hozzá