Recover My Photos 6.0.0.1818

A Recover My Photos egy törölt adat helyreállító szoftver, amit képek esetén lehet felhasználni. A szoftver több népszerűbb képformátum esetén is támogatott, legyen az JPG, PNG, TIFF, CRW, RAW. Előnézeti lehetőséget is biztosít a végeredményről. Az egyéb lehetőségek részeként törölt videók esetén is használható. NTFS, FAT, exFAT, HFS fájlrendszereket támogat.

Ezzel a remek könnyen használható alkalmazással néhány lépésben tudod visszaszerezni azokat a képeket, amiket korábban töröltél. A Recover My Photos nevű szoftver más hasonló korábban már a lomtárból is eltávolított fájlformátum esetén is használható.

A Recover My Photos letöltése után a telepítés befejezése után az első indításakor egy beépített varázslófelület biztosít, ahol ki lehet választani, hogy hol keressen törölt fájlokat. Ez akár cserélhető adathordozók esetén is teljes támogatottság mellett vehető igénybe. A Recover My Photos egyik különlegessége, hogy képek esetén azt a tényleges visszaállítás előtt meg lehet tekinteni, így meg tudsz arról győződni, hogy valóban azt a fájlt szeretnéd helyreállítani.

A Recover My Photos ebben az esetben több módszer szerint is előnézetet biztosít, HEX, illetve Text formátumban. Ezt külön ki lehet választani. A keresés után ki lehet választani azokat a fájlokat amit visszaállítanál, előre megadható a számára hogy hová mentse el azt.

Felfedezhető még benne egy szintén előnyös tulajdonság, a szoftver akár kategorizáltan, külön fájlkiterjesztés szerint is tud jelentéseket biztosítani azokról a fájlokról amik még visszaszerezhetőek.

NTFS, FAT, exFAT, HFS fájlrendszereket támogat. A törölt adatok keresése előtt limitálható, hogy milyen méretig keressen. Több fájl esetén adott elemeket egy beépített kereső funkcióval lehet felkutatni. A Recover My Photos csak abban az esetben tud eredményeket biztosítani ha a merevlemezen a célfájl helye nem íródott felül.

Ingyenesen helyette választható a Recuva belőle javasolt a hordozható változatot választani. A Wise Data Recovery Portable szintén installálás nélkül használható. A 7-Data Recovery Suite Android eszközökről adatmentésre a legjobb választás.

A Recover My Photos egy törölt adat helyreállító szoftver, amivel könnyedén vissza tudsz szerezni minden olyan fájlt amit véletlenül töröltél. Inkább képek esetén tud teljes körű szoláltatást biztosítani. Természetesen egyéb fájlkiterjesztések esetén is használhatod.

Recover My Photos

Recover My Photos összefoglaló:

 • Törölt adat helyreállító alkalmazás
 • képekhez
 • a találati eredményeket kategorizálva biztosítja
 • szűrők, kizárások támogatása
 • Képek esetén előnézeti lehetőség
 • NTFS, FAT, exFAT, HFS fájlrendszereknél támogatott
 • JPG, PNG, TIFF, CRW, RAW képformátumokat támogat
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Shareware )
 • Hivatalos oldal: http://www.recovermyphotos.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Recover My Photos
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
39,95 USD Shareware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • iCare Data Recovery 8.3.0.02020-12-18 iCare Data Recovery 8.3.0.0 (0)
  Az iCare Data Recovery törölt adat, videó, kép visszaállító program amivel a kukából is kiürített tartalmak is visszaállíthatóak. […]
 • Wise Data Recovery 5.1.7.3352020-09-30 Wise Data Recovery 5.1.7.335 (0)
  A Wise Data Recovery segítségével visszaállíthatóak a véletlenül törölt adatok néhány egyszerű lépésben. Ideális videókhoz, képekhez, […]
 • M3 Data Recovery Free 5.82020-03-08 M3 Data Recovery Free 5.8 (0)
  Az M3 Data Recovery Free egy igen hatékony törölt adatok visszaállítására alkalmas szoftver. Vele vissza tudod szerezni a korábban […]
 • SoftPerfect File Recovery 1.22019-03-31 SoftPerfect File Recovery 1.2 (0)
  A SoftPerfect File Recovery pillanatok alatt felkutatja a PC merevlemezén azokat a fájlokat amiket korábban véletlenül töröltél, ha […]
 • Bitwar Data Recovery 6.4.22018-11-08 Bitwar Data Recovery 6.4.2 (0)
  A Bitwar Data Recovery egy törölt adat helyreállító eszköz amivel képeket, videókat, dokumentumfájlokat, szinte bármit vissza tudsz […]