7-Data Recovery Suite 4.1

A 7Data Recovery Suite egy professzionális törölt adatok visszaállítására alkalmas szoftver. Az alkalmazással könnyedén állíthatsz vissza törölt képeket, videókat, dokumentumokat, vagy akár teljes partíciókat is helyreállíthatsz. A program segítségével a véletlenül törölt tartalmakat akár Android, vagy Tablet készülékről is vissza lehet szerezni. Magyar nyelvű.

Egy nagyon egyszerűen használható törölt adatok visszaállítására alkalmas professzionális segédalkalmazás a 7Data Recovery Suite, ami nem csak a korábban véletlenül a merevlemezről törölt tartalmak visszaszerzésében nyújt teljes körű szolgáltatást, hanem akár Androidot futtató mobilok esetén is hatékony.

A 7Data Recovery Suite letöltése után szinte pillanatok alatt telepíthető, aminek a végeztével egy nagyon egyszerű, modern, egyben könnyen kezelhető felhasználói felület fogad.

A 7Data Recovery Suite több helyreállítási módszert is támogat, opcionálisan teljes meghajtók tartalmát is vissza lehet állítani abban az esetben is ha azt leformázták.

A szoftver teljes értékű támogatást nyújt fotók, videók, zenei fájlok, szöveges dokumentumok esetén. A program természetesen cserélhető adathordozóknál is alkalmas törölt fájlok visszaállítására.

A 7Data Recovery Suite használata nagyon egyszerű, csak ki kell választani az indítófelületen azt a funkciót, amire szükséged van, majd meg kell jelölni azt a partíciót ahol elvégezze a keresést.

Az elemzés ideje az adott tárolóegység kapacitásától is függ. A találati eredményeknél némi információt is biztosít azokról, képek esetén a közvetlen visszaállítás előtt előnézeti lehetőség is igénybe vehető. A kiválasztott elem egyetlen parancs kiadásával vissza is állítható.

Igen előnyösnek tekinthető, hogy opcionálisan az Androidot futtató mobilok háttértárolóin is tud korábban törölt fájlokat keresni, értelemszerűen közel azonos lehetőségekkel.

Törölt adatok helyreállítására használhatod még a Recuva nevű alkalmazást, amiből elérhető telepítést nem igénylő változat is, vagy a Wise Data Recovery nevű programot ami népszerűbb, beszerezhető telepítést nem igénylő változatban is.

A 7Data Recovery Suite nevű alkalmazással a számítógépedről korábban törölt fájlokat tudod helyreállítani, ami különleges az esetében, hogy mobilok, cserélhető adathordozók esetén is teljes értékűen futtatható. Magyar nyelvi támogatással.

7-Data Recovery Suite

7Data Recovery Suite összefoglaló:

 • Törölt adat helyreállító alkalmazás
 • képek, videók, zenei fájlokhoz
 • Android mobil, Tablet támogatás
 • Könnyű használat
 • áttekinthető felhasználói felület
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat: Shareware
 • Hivatalos oldal: http://7datarecovery.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
7-Data Recovery Suite
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
39,95 USD Shareware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wise Data Recovery 5.1.7.3352020-09-30 Wise Data Recovery 5.1.7.335 (0)
  A Wise Data Recovery segítségével visszaállíthatóak a véletlenül törölt adatok néhány egyszerű lépésben. Ideális videókhoz, képekhez, […]
 • iCare Data Recovery 8.3.0.02020-12-18 iCare Data Recovery 8.3.0.0 (0)
  Az iCare Data Recovery törölt adat, videó, kép visszaállító program amivel a kukából is kiürített tartalmak is visszaállíthatóak. […]
 • M3 Data Recovery Free 5.82020-03-08 M3 Data Recovery Free 5.8 (0)
  Az M3 Data Recovery Free egy igen hatékony törölt adatok visszaállítására alkalmas szoftver. Vele vissza tudod szerezni a korábban […]
 • Bitwar Data Recovery 6.4.22018-11-08 Bitwar Data Recovery 6.4.2 (0)
  A Bitwar Data Recovery egy törölt adat helyreállító eszköz amivel képeket, videókat, dokumentumfájlokat, szinte bármit vissza tudsz […]
 • iCare Data Recovery Pro 8.1.9.12018-08-29 iCare Data Recovery Pro 8.1.9.1 (0)
   Az iCare Data Recovery Pro adat visszaállító Professzionális szoftver amivel a véletlenül törölt fájljaidat szerezheted vissza. A […]