M3 Data Recovery Free 5.8

Az M3 Data Recovery Free egy igen hatékony törölt adatok visszaállítására alkalmas szoftver. Vele vissza tudod szerezni a korábban törölt képeidet, videóidat, vagy akár szöveges dokumentumaidat is. Támogatja az USB adathordozókat, memóriakártyákat.

Ezzel a remek alkalmazással könnyen vissza tudod szerezni a korábban a már kukából is törölt fájlokat, sőt támogatja a cserélhető adathordozókat is. M3 Data Recovery Free használatához nem kell komolyabb szakértelem.

Az M3 Data Recovery Free letöltése után az installálásakor külön parancsikont is létrehozhatsz, így könnyebben tudod majd használni.

Az első indítását követően lehet kiválasztani, hogy milyen kritériumok alapján keressen korábban törölt fájlokat, ami szinte bármi lehet. Kép, videó, dokumentum. Az egyik leghasznosabb tulajdonsága, hogy akár formázott meghajtókról is tud adatokat visszaszerezni.

Merevlemez esetén külön kiválasztható, hogy melyik meghajtón keressen, egy listán sorol fel minden egyes olyan mappát ahol ez kezdeményezhető. Ha egy cserélhető adathordozóról töröltél le valamit akaratlanul, szintén ugyanazokkal a lépésekkel állítható helyre.

Igen gyorsan tud eredményeket biztosítani, sőt szerény erőforrás igénnyel futtatható. Az M3 Data Recovery Free ingyenes használat esetén maximum 1GB adatot képes visszaállítani. Ha a gyors és alapos megoldások híve vagy, mindenképp érdemes kipróbálni. Nem kell konfigurálni, így azzal sem kell az időt vesztegetni.

Képek visszaállításához választhatod az Ashampoo Photo Recovery, vagy a Wise Data Recovery nevű programot, ami telepítés nélküli változatban is beszerezhető. Az utóbbi igen népszerű törölt adat helyreállító.

Az M3 Data Recovery Free egy könnyen és hatékonyan használható törölt adat helyreállító program, ami szinte bármilyen fájlkiterjesztést támogat, legyen az kép, videó, dokumentum. Támogatja még az USB meghajtókat és a memóriakártyákat is.

M3 Data Recovery Free

M3 Data Recovery Free összefoglaló:

 • Törölt adat helyreállító alkalmazás
 • képekhez
 • videókhoz
 • dokumentumokhoz
 • kezdőknek ideális kialakítás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.m3datarecovery.com/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
M3 Data Recovery Free
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
69,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • iCare Data Recovery 8.3.0.02020-12-18 iCare Data Recovery 8.3.0.0 (0)
  Az iCare Data Recovery törölt adat, videó, kép visszaállító program amivel a kukából is kiürített tartalmak is visszaállíthatóak. […]
 • Wise Data Recovery 5.1.7.3352020-09-30 Wise Data Recovery 5.1.7.335 (0)
  A Wise Data Recovery segítségével visszaállíthatóak a véletlenül törölt adatok néhány egyszerű lépésben. Ideális videókhoz, képekhez, […]
 • SoftPerfect File Recovery 1.22019-03-31 SoftPerfect File Recovery 1.2 (0)
  A SoftPerfect File Recovery pillanatok alatt felkutatja a PC merevlemezén azokat a fájlokat amiket korábban véletlenül töröltél, ha […]
 • Bitwar Data Recovery 6.4.22018-11-08 Bitwar Data Recovery 6.4.2 (0)
  A Bitwar Data Recovery egy törölt adat helyreállító eszköz amivel képeket, videókat, dokumentumfájlokat, szinte bármit vissza tudsz […]
 • iCare Data Recovery Pro 8.1.9.12018-08-29 iCare Data Recovery Pro 8.1.9.1 (0)
   Az iCare Data Recovery Pro adat visszaállító Professzionális szoftver amivel a véletlenül törölt fájljaidat szerezheted vissza. A […]