Blog

M3 Data Recovery Free – Törölt adat helyreállító Windows rendszerre

Törölt fájlok visszaszerzésére használható szoftver az M3 Data Recovery Free amivel egy komolyabb fájl formátum támogatás áll rendelkezésre. A szoftver funkciói között olyan lehetőségek találhatóak meg mint a formázott meghajtókról való adat helyreállítás, BitLocker tárolók helyreállítása. Ingyenesen 1GB méretig használható.

Az összes véletlenül törölt fájlokhoz használható adat helyreállító program amivel egyszerűen szerezhetőek vissza a véletlenül már a lomtárból is eltávolított tartalmak. Az M3 Data Recovery Free egy jól megtervezett felhasználói felülettel, illetve eszközkészlettel támogatja, hogy eredményt kaphassunk.

Az M3 Data Recovery Free letöltése után, ezt a kiadást telepíteni kell, sok hasonló törölt adat helyreállító esetén az sem szükséges. A felhasználói felületén egy dizájnos indítófelületen lehet kiválasztani, hogy milyen törölt adat helyreállítási módszert szeretnénk választani, illetve hogy milyen fájlhoz.

Rendelkezésre bocsájtott a fejlesztője egy általános törölt adat helyreállító profilt amit bármely fájl esetén használhatunk, a lomtárból eltávolított fájlokhoz használható. Mód van még RAW meghajtókról fájlokat visszaszerezni, NTFS, FAT32, exFAT fájlrendszereknél lehet kiválasztani ezt a módszert.

A különlegesebb eszközök között a BitLocker meghajtók helyreállítása is lehetséges, ahol a titkosított meghajtókon található fájlokat szerezhetjük vissza abban az esetben ha még hozzá lehet azokhoz férni. Ezzel helyreállítóval hasonlóan csak akkor lehet eredményeket elérni a szoftverrel ha korábban a törölt fájlok helye még nem íródott felül.

Hatékony, viszont vannak negatív tulajdonságai, ingyenes használat esetén korlátozással áll csak rendelkezésre ekkor 1GB adat méretig képes a törölt fájlok visszaszerzésére, ez kisebb méretű tartalmak esetén jelent hatékonyságot. Itt található a legfrissebben kiadott verzió.

Az M3 Data Recovery Free véletlenül törölt fájlok egyszerű helyreállítására használható szoftver amivel bármilyen fájl visszaszerezhető, a szükséges beállításokat profilban lehet megtalálni így azonnal eredményt tud biztosítani.

M3 Data Recovery Free – törölt adat helyreállító


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
M3 Data Recovery Free – Törölt adat helyreállító Windows rendszerre
Szerző
Leírás
M3 Data Recovery Free - ingyenes törölt adat helyreállító szoftver szinte bármilyen fájlhoz.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá