7-Data Recovery Suite: Törölt adathelyreállító, Android támogatással…

Törölt fájlok, képek, videók visszaállítására alkalmas szoftver a 7Data Recovery Suite, amit akár Androidot futtató mobilok, táblagépek esetén is teljes körű támogatás mellett lehet használni. Rugalmas kezelhetőség, Magyar nyelvi támogatás jellemzi.

Akár kezdők számára is nagyon egyszerű lehetőségeket biztosító törölt adat helyreállító alkalmazás a 7Data Recovery Suite, a program nem csak számítógép esetén tud korábban törölt fájlokat visszanyerni, hanem akár a PC-hez csatlakoztatott Android operációs rendszert futtató mobiloknál is teljes értékűen biztosítja azt a feladatsort amire eredetileg tervezték.

A program mellett rengeteg előny hozható fel, többek között az a tény, hogy vele szinte bármilyen tartalmat vissza lehet nyerni, legyen az kép, videó, vagy bármilyen fájlkiterjesztés.

A szoftver kezelőfelülete látványos, egyben jól navigálható. A keresés után a találati eredményekről egy listát is biztosít, képek esetén azt a visszaállítás előtt meg lehet tekinteni.

Az alkalmazással anélkül állíthatsz vissza törölt fájlt a mobilodról, hogy arra nem telepítesz külön programot, A PC és a készülék csatlakoztatása után egy beépített varázslófelületen keresztül végezheted el a tárolóegységek vizsgálatát. Értelemszerűen abban az esetben tud csak eredményeket biztosítani, ha az adott tárolóegység nem íródott felül többszörösen.

A 7Data Recovery Suite aktuális változatát itt találod.

A címben szereplő alkalmazás egy univerzális törölt adat helyreállító segédlet, amivel nem csak a számítógépről tudsz korábban törölt fájlokat visszaszerezni, hanem Androidot futtató mobiloknál is alkalmazható. Magyar nyelven is tud.

7-data-recovery-suite-torolt-adathelyreallito-android-tamogatassal-122016

Törölt adat helyreállító alkalmazás, amit Android mobilok esetén is tudsz használni


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
7-Data Recovery Suite: Törölt adathelyreállító, Android támogatással…
Szerző
Leírás
Törölt fájlok, képek, videók visszaállítására alkalmas szoftver a 7-Data Recovery Suite, amit akár Androidot futtató mobilok, táblagépek esetén is teljes körű támogatás mellett lehet használni. Rugalmas kezelhetőség, Magyar nyelvi támogatás jellemzi.

Kapcsolódó szoftverek