Ingyenes törölt adat helyreállító program az SDRecovery

A szoftver egy ingyenesen használható törölt fájl helyreállító program amivel az SD adathordozókról is visszaállítható a korábban véletlenül eltávolított fontosabb adatokkal rendelkező képek, videók, dokumentumok. Az SDRecovery fejlett videófelismerési definícióval tudja a multimédiás tartalmakat felkutatni, illetve visszaállítani, a memóriakártyákról.

Profi program amivel a cserélhető adathordozókról törölt fájlokat lehet helyreállítani. Akár extra konfigurációs megoldásként opcionálisan akár SD hardvereknél is gond nélkül futtatható. Az SDRecovery képekhez, videókhoz, dokumentumokhoz, szoftverekhez egyéni definícióval használható ahol a keresés után egy áttekinthető felhasználói felületen fájlformátum kategorizálási módszerrel listázza ki a tartalmakat. A törölt adat helyreállító szoftver egy profi adat helyreállítási megoldással használható, ha a cserélhető adathordozóról sajnálatosan úgy töröltünk egy fájlt amire később szükség van.

Modern törölt adat helyreállító program

A fotókhoz egy integrált képnézegető funkciót is használhatunk amivel sokkal hatékonyabban lehet kiválasztani egy adott képet amit helyre szeretnénk állítani. A törölt adat helyreállító szoftver FAT16, FAT32, EXFAT fájlrendszerekhez használható. A szoftver akár azokhoz az adathordozókhoz is hatékony, eredményes amiken a korábban törölt tartalmak már olvashatatlanok. Az SDRecovery ingyenesen használható törölt adat helyreállító program innen érhető el.

SDRecovery -törölt adat helyreállító program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes törölt adat helyreállító program az SDRecovery
Szerző
Leírás
Eredményes törölt adat helyreállító szoftver az SDRecovery amivel SD kártyákon tárolt képek, videók,dokumentumok visszaszerzéséhez biztosít extra funkciókat.

Kapcsolódó szoftverek