Cserélhető adathordozóknál is hatékony törölt adat helyreállító a RecoveRX

Nem gond a RecoveRX megoldásának, hogy honnan töröltünk még fontos tartalmat, vele hatékonyan lehet szinte bármilyen fájlt visszaszereznünk. A programot képekhez, videókhoz, vagy akár dokumentum fájlokhoz is ki lehet próbálni.

A szoftvert bárki ki tudja próbálni aki egy ingyenes törölt adat helyreállítót szeretne, véletlenül töröltünk egy olyan fájlt amire mégis szükség van. A RecoveRX gyorsan, a szükséges eredmények alapján hozza létre azt az eredményt amire szükség van.

A program beállításainál manuálisan választható ki hogy honnan szerezze vissza azt a tartalmat, vagy akár egyszerre több fájlt amit már a kukából is eltávolítottunk.

Szűrő funkciót is biztosít

A hasonló alkalmazásoknál megtalálható szűrővel lehet gyorsabban eredményt elérnünk, ahol a fájlformátumot kell kiválasztani, a talált tartalmaknál a szükséges fájlt egy szűkített listán lehet megtalálni majd kiválasztani azt amit véletlenül töröltünk.

A szoftver, a RecoveRX egy remek eszköz haladó ismeretekkel rendelkezők számára akik a merevlemez, illetve cserélhető adathordozóinkról szeretnék visszaszerezni azokat a tartalmakat amiket sehogy nem tudnának pótolni. Fotók, videók, dokumentumok, alkalmazásokhoz. Innen szerezhető be a legfrissebb kiadása.

Törölt fájlok visszaszerzéséhez: RecoveRX


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Cserélhető adathordozóknál is hatékony törölt adat helyreállító a RecoveRX
Szerző
Leírás
Törölt fájlok visszaszerzéséhez használható alkalmazás, szinte bármilyen tartalom esetén kiváló támogatottsággal áll rendelkezésre. RecoveRX...

Kapcsolódó szoftverek