Blog

Garantált eredményeket biztosító törölt adat helyreállító – Auslogics File Recovery

Törölt fájlok helyreállítására használható alkalmazás ami egyéb hasznos kiegészítőt is biztosít minden olyan kipróbálónak akik beszerezték, illetve már használják. Az Auslogics File Recovery karbantartó funkcióval is rendelkezik.

A szoftver kifejezetten törölt fájlok helyreállításhoz használható ahol a merevlemezen lehet még visszaszerezhető fájlokat keresni, illetve cserélhető adathordozókat is támogat.

Különleges tervezéssel hozták létre ahol még más munkafolyamatokat is elvégezhető vele. Ilyen a fájlok megsemmisítése, illetve a merevlemezekhez használható karbantartó kiegészítő. Törölhető a tárolóegység üresen maradt területe ezzel a bizalmas tartalommal rendelkező már törölt tartalmak helyreállítása akadályozható meg. A megsemmisítéshez a beállításoknál egyéb konfiguráló eszközök használhatóak amivel a megsemmisítéshez szükséges módszer módosítható. Modern felhasználói felülettel rendelkezik, a beállításoknál a használatához szükséges jellemzőkhöz rengeteg beállítás választható ki.

Driverek frissítéséhez is

Illesztőprogram frissítésre, illetve az azok optimalizálására lehet használni. A támogatott szolgáltatások között felfedezhetőek olyan funkciók amiket manuálisan kell beszerezni, csak akkor használhatjuk. Az Auslogics File Recovery nemrég beszerezhető aktuális verziója innen érhető el.

Auslogics File Recovery – törölt fájlok helyreállításához


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Garantált eredményeket biztosító törölt adat helyreállító - Auslogics File Recovery
Szerző
Leírás
Az Auslogics File Recovery törölt adat helyreállító karbantartó kiegészítőket is tartalmaz.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá