Blog

Bitwar Data Recovery: Ingyenes törölt adat helyreállító akár formázott merevlemezekhez

A törölt adat helyreállító alkalmazással multimédiás fájlokat, képeket, videókat, zenéket tudsz visszaszerezni ha azt már a kukából is eltávolítottad. A Bitwar Data Recovery eredményt tud nyújtani olyan meghajtóknál is amik korábban le lettek formázva. Teljesen ingyenesen használható.

Az ingyenes szoftverrel egy igen alapos törölt adat helyreállítót próbálhatsz ki ami nem csak hogy független attól hogy milyen fájlt szeretnél helyreállítani, több eszközt is támogat nem csak Windows rendszeren használható, cserélhető adathordozóknál, memóriakártyáknál, vagy akár mobiloknál is támogatott. A Bitwar Data Recovery azok a szoftverek közzé tartozik amik egyszerű használhatósággal vehetőek igénybe.

Fájlok visszaállítása:

A program futtatásakor ki kell választani, hogy miről mit szeretnél visszaállítani a korábbi törölt állapotból. A viszonylag rövid keresés után a formátum szerint kategorizált listán választható ki egy adott fájl. Az egyik érdekessége, hogy egy beépített nézőke is rendelkezésre áll. Ezt a funkcióját teljesen függetlenül lehet igénybe venni aszerint hogy milyen formátumú. Lehet audió, videó, vagy akár kép. A Bitwar Data Recovery törölt fájl helyreállítója adatmentési feladatokhoz akkor használható fel ha a tárolóegységet manuálisan, külön csatlakoztatjuk a géphez. Meglepően sokat tud.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Bitwar Data Recovery: Ingyenes törölt adat helyreállító akár formázott merevlemezekhez
Szerző
Leírás
Bitwar Data Recovery mindent tud hogy a törölt fájljaidat vissza tudd szerezni

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá