Törölt fájlok visszaállítása az UndeleteOnClick megoldásával

Egy ingyenes törölt fájlok visszaállításához tökéletes megoldás az UndeleteOnClick, a tárolóegységen részben felülíródott tartalmakhoz is futtatható. A program egy szűrő eszközt is tartalmaz amivel akár fájlformátum alapján lehet a törölt tartalmakat felkutatni.

A meghajtóról, a lomtárból is eltávolított fájlok visszaállításához hatékony. Az alkalmazás törölt fájlok visszaállításakor külső meghajtókhoz, a PC merevlemezéhez is eredményes. NTFS, FAT 12, 16, 32 EXFAT formázással futtatott meghajtókhoz, titkosított NTFS fájlokhoz. Az UndeleteOnClick egy fájlfilter funkciót is támogat amivel sokkal mélyebb, egyéni igényeknek megfelelő fájlhelyreállítási módszerrel tudjuk a tartalmakat felkutatni, kilistázni.

Törölt fájlok visszaállítása külső merevlemezekről

Minimális számítógép teljesítménnyel használható, sokkal gyorsabban lehet egy adott fájlt megkeresnünk. A szoftver végigkeresi a számítógép merevlemezét, a katalógus bejegyzés nélküli fájlokat kilistázza név, méret, attribútum, létrehozás, módosítás tulajdonságokba rendszerezve. Egy integrált fájlok előnézetéhez kifejlesztett funkciót is tartalmaz amivel gyorsabban lehet a szükséges fájlokat helyreállítanunk. A részben felülíródott fájlokat is helyreállíthatjuk, formázott külső adathordozókhoz is produktív.

Az ingyenes UndeleteOnClick innen érhető el amivel a már lomtárból is törölt, elveszett fájlokat lehet visszaállítanunk. Dokumentumokhoz, képekhez, Videókhoz, Audió tartalmakhoz is eredményes.

UndeleteOnClick – Törölt fájl helyreállító


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Törölt fájlok visszaállítása az UndeleteOnClick megoldásával
Szerző
Leírás
Dokumentumokhoz, Videókhoz, Audiókhoz, képekhez is eredményes törölt adat helyreállító az UndeleteOnClick.

Kapcsolódó szoftverek