iFinD Data Recovery 5.5

Az iFinD Data Recovery nevű alkalmazással egy törölt adat helyreállító programot próbálhatsz ki, amivel szinte bármilyen tartalom visszaszerezhető ha az még nem íródott felül a merevlemezen. Képekhez, videókhoz, dokumentum fájlokhoz. Fotókhoz egy képnézegető funkciót is tartalmaz.

A véletlenül törölt, pótolhatatlan fájlok rengeteg problémát tudnak okozni, mivel azokat utólag szinte lehetetlen visszaszerezni, az egyetlen megoldás, hogy azt egy törölt adat helyreállítóval megkísérelhetjük a merevlemezről helyreállítani. Erre lett kifejlesztve az iFinD Data Recovery, ami rengeteg fájl kiterjesztés esetén nyújt megoldást.

A szoftvert nagyon egyszerű használni, ebben az iFinD Data Recovery beépített varázslófelületes konfigurációs Tools-a tud választható feladat formájában megoldást biztosítani.

A program letöltése, majd az indítása után mint korábban kitértünk rá, egy beépített varázslófelületen kell kiválasztani azt a munkafolyamatot amire a programot szeretnének használni, illetve hogy melyik meghajtóról szeretnénk törölt fájlokat visszaszerezni.

Az iFinD Data Recovery a kiválasztott tárolóegységtől függően igényel keresési időintervallumot, a program arról is tájékoztat, hogy az visszaszerezhető e vagy sem. Szerencsére az esetek döntő többségében eredményekkel tud szolgálni. Legyen szó képekről tömörített fájlokról, alkalmazásokról, dokumentumokról, minden esetben kiváló megoldás. Képeknél egy különleges funkció is igénybe vehető, egy beépített nézegető is helyet kapott benne, ezzel a visszaállítás előtt az megtekinthető, a felhasználó könnyebben tudja eldönteni, hogy azt a fájlt szeretné e visszaállítani amit a szoftver megtalált. Az iFinD Data Recovery ingyenesen funkciókorlátozással használható, ekkor csak 1GB adatig tud teljes értékűen eredményeket nyújtani. Otthoni felhasználáshoz bőven elég.

A 7-Data Recovery Suite megoldásából Androidra megfelelő változat is létezik. Az ingyenes alternatívák között a Recuva a legnépszerűbb, erről az egyszerű használat gondoskodik. Az utóbbi törölt adat helyreállító honosított formában szerezhető be.

Az iFinD Data Recovery 1GB adatkorlátig használható törölt adat helyreállító szoftver, amivel képeket, videókat, alkalmazásokat, dokumentum fájlokat tudsz visszaszerezni akkor ha azt már a lomtárból is törölted.

iFinD Data Recovery Összefoglaló:

 • Törölt adat helyreállító program

  iFinD Data Recovery

 • képekhez, videókhoz, dokumentum fájlokhoz
 • hatalmas támogatottság szinte bármilyen fájlformátumhoz
 • választható meghajtó
 • képnézegető funkció
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.ifind-recovery.com/data-reocvery-software.html 

 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Teljes név
iFinD Data Recovery
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
59,00 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SDRecovery 2.12021-10-17 SDRecovery 2.1 (0)
  Az SDRecovery egy szabadon beszerezhető törölt adat helyreállító amivel a cserélhető SD adathordozókról lehet visszaszerezni a törölt […]
 • iCare Data Recovery 8.3.0.02020-12-18 iCare Data Recovery 8.3.0.0 (0)
  Az iCare Data Recovery törölt adat, videó, kép visszaállító program amivel a kukából is kiürített tartalmak is visszaállíthatóak. […]
 • Wise Data Recovery 5.1.7.3352020-09-30 Wise Data Recovery 5.1.7.335 (0)
  A Wise Data Recovery segítségével visszaállíthatóak a véletlenül törölt adatok néhány egyszerű lépésben. Ideális videókhoz, képekhez, […]
 • M3 Data Recovery Free 5.82020-03-08 M3 Data Recovery Free 5.8 (0)
  Az M3 Data Recovery Free egy igen hatékony törölt adatok visszaállítására alkalmas szoftver. Vele vissza tudod szerezni a korábban […]
 • Bitwar Data Recovery 6.4.22018-11-08 Bitwar Data Recovery 6.4.2 (0)
  A Bitwar Data Recovery egy törölt adat helyreállító eszköz amivel képeket, videókat, dokumentumfájlokat, szinte bármit vissza tudsz […]