Képek csoportos konvertálása az Image Tuner képszerkesztővel

Professzionális minőségben szerkeszthetjük a számítógépen elérhető fotóinkat az Image Tuner eszközével, átméretezhetjük, átnevezhetjük, fotó, illetve szöveges tartalomként vízjelet tudunk a képekhez hozzáadni. A szoftver egy képnézegető funkciót is biztosít, képeket csoportosan konvertálhatunk JPEG, BMP, PNG, GIF, TIFF fotó fájlformátumra.

A gyakrabb képkezelési munkafolyamatokat elvégző számítógép futtatók számra megfelelő képszerkesztő az Image Tuner amivel akár teljes képgyűjteményeket nyithatunk meg a fájlok szerkesztési munkafolyamataihoz. Effektezhetőek a tartalmak, JPEG, BMP, PNG, GIF, TIFF, PSD, WEBP, HDP, WMF, EMF, ICO, CUR, PCX, TGA, PXM képfájlformátumok tallózhatóak be. A szoftverrel akár billentyűparanccsal is szerkeszthetjük a képeket amivel a fájlokat tükrözhetjük, forgathatjuk, a képek tulajdonságait is megtekinthetjük. A program hatékony képnézegető szolgáltatásokat is tartalmaz amivel a fotókat fel tudjuk nagyítani, illetve a képkollekcióinkat lapozhatjuk. A szoftverrel a tartalmak szín jellemzőit szerkeszthetjük, fotó szerkesztési ismeret nélkül effektezhetjük, illetve restaurálhatjuk a fotókat. A repetitív képkezelési munkafolyamatokat elvégző számítógép felhasználók a képszerkesztéshez kellő funkciókat feladatlistaként tudják eltárolni amivel akár egyetlen paranccsal nyitható meg a képkezelési projektekhez.

Képek csoportos konvertálása

Az alkalmazás egyszerre több fotó egyidejű szerkesztéséhez is remek, a tartalmakat az eredeti minőségben tudjuk konvertálni. A fotók fényerő tulajdonságainak szerkesztési munkafolyamataihoz is kiváló szoftverrel egy teljes mappa tartalma nyitható meg a fájlok csoportos konvertálásához. A process szolgáltatással tudjuk a képeket konvertálni, a fájlokat a kijelölt mappába tárolhatjuk el.

A szoftverrel gond nélkül tudjuk a képkollekcióinkat elterjedt képformátumokra konvertálni amivel a fájlokat átméretezhetjük, átnevezhetjük, feliratozhatjuk. A képek professzionális szerkesztéséhez futtatható nagyszerű szoftver az Image Tuner innen szerezhető be.

Image Tuner – Képszerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Képek csoportos konvertálása az Image Tuner képszerkesztővel
Szerző
Leírás
Effektezéséhez is remek képszerkesztő program az Image Tuner amivel akár csoportosan konvertálhatunk képeket.

Kapcsolódó szoftverek