Felhasználóbarát, kötegelt képdekódoló program a VOVSOFT – Batch Image Converter

A szoftver egy kötegelt képszerkesztési munkafolyamatokhoz futtatható ingyenes képkezelő program amivel a fotókat egy profi kezelőfelületen tudjuk konvertálni. A VOVSOFT – Batch Image Converter a legjobb minőségben képes a tartalmakat a fájlok módosításakor a konfigurált mappába eltárolni.

Egy dinamikus kezelőfelülettel tervezett képkezelő szoftver amivel akár kötegelten lehet fotókat konvertálni, a képek betallózása után a fotók listájának a módosításához is futtatható. A képszerkesztő szoftver egy egyedi listán teszi elérhetővé azokat a tartalmakat amiket dekódolni akarunk. A szoftver a felületén a fájlok méretét, illetve azt a tároló mappát is megjeleníti ahonnan a fotókat betallóztuk.

Minimális erőforrás jellemzővel futtatható képkonvertáló program

A feladat listán elérthető képekről rendszer információkat is meg lehet tekinteni, törölhetőek azok a fotók a munkafeladat listáról amit nem szeretnénk konvertálni.

A VOVSOFT – Batch Image Converter fotó kezelő alkalmazással JPEG, PNG, TIFF, GIF, BMP, ICO, WMP fájlformátumokat lehet megnyitni, illetve szerkeszteni. Az ingyenesen futtatható képkonvertáló program, a VOVSOFT – Batch Image Converter installálható, illetve hordozható kiadásban is beszerezhető.

VOVSOFT – Batch Image Converter – Képkonvertáló Program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Felhasználóbarát, kötegelt képdekódoló program a VOVSOFT - Batch Image Converter
Szerző
Leírás
Minimális tudással rendelkező felhasználók számára hatékony eredeti képminőséggel eltárolható fotók létrehozásához futtatható program a Batch Image Converter.

Kapcsolódó szoftverek