Batch It Ultra 6.36

A Batch It Ultra egy akár parancssoros képmódosítási munkafolyamatokhoz létrehozott kiegészítő amivel kötegelten lehet a tartalmakat szerkeszteni. A szoftverrel képeket konvertálhatunk, feliratozhatunk, vízjelezhetünk, átnevezhetőek, effektezhetőek. Képek restaurálásához is profi. JPG, JPEG, PNG, GIF, TIFF, PPM, PGM fotóformátumok szerkesztéséhez futtatható.

Egy különleges képkezelési projektekhez használható szoftver ami egyetlen tartalomhoz, illetve kötegelt szerkesztési feladatokhoz futtatható. A Batch It Ultra képek konvertálásához is profi.

A Batch It Ultra letöltése a program installálása, illetve a futtatása után a képkezelő program egy feladat lista, illetve beállítás alapján létrehozott indítófelülettel használható. A szoftver felső eszköztárán lehet elérni a fotók betallózásához szükséges szolgáltatásokat amivel egy kép, illetve egy teljes mappa nyitható meg. A képek módosításához használható funkciókat egy áttekinthető felületen lehet elérni ahol a fotók szerkesztéséhez kellő paraméterek módosítása után gyorsabban lehet akár csoportosan több fotót szerkeszteni.

Képek kötegelt átnevezéséhez, konvertálásához használható a Batch It Ultra

A szoftver parancssoros képszerkesztési munkafolyamatokhoz is hatékony ahol az egyes képmódosítási projektekhez parancs fájlokat lehet létrehozni.

A Batch It Ultra fotó szerkesztő programmal képeket lehet feliratozni, amivel leírásokat, illetve akár szerzői jogi információkat is el tudunk képen helyezni. Egy munkafolyamatban 3 feliratot lehet azokra készíteni.

A fotókat több ma kompatibilis képformátumba tudjuk konvertálni. JPG, JPEG, PNG, GIF, TIFF, PPM, PGM fotó formátumban alakíthatjuk át. A fájlokhoz, egy képek megtekintéséhez létrehozott funkciót is biztosít. A Batch It Ultra képek restaurálásához is futtatható, a fotók élesíthetőek, domboríthatóak, illetve módosíthatjuk a kontraszt jellemzőit.

Fotók kötegelt konvertálásához elérhető képszerkesztő program a VOVSOFT – Batch Image Converter, átméretezéshez, illetve képek forgatásához az XnView Full effektező eszközökkel próbálható ki.

A Batch It Ultra egy képmódosítás alapján tervezett felülettel futtatható képszerkesztő amivel a képeket konvertálhatjuk, átnevezhetjük, feliratozhatjuk. Fotók restaurálásához is futtatható. Kötegelten vízjelezhetőek a képek, parancssoros feladatokhoz is támogatott.

Batch It Ultra

Batch It Ultra Összefoglaló:

 • képkezelő program
 • fotók kötegelt szerkesztéséhez
 • képek konvertálása
 • képek restaurálása
 • fotók átméretezéséhez
 • fájlok feliratozásához
 • eltárolható, egyszerű beállításokkal
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.batchimage.com/product/batchitultra/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Batch It Ultra
Platform
Windows
Teljes ár
USD 29,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PhotoLine Portable 21.502019-06-09 PhotoLine Portable 21.50 (0)
  A PhotoLine Portable egy prémium kategóriás képszerkesztő program ami hatalmas szerkesztő eszköz kínálattal rendelkezik. Lehet vele […]
 • Fotosizer 3.15.02022-07-07 Fotosizer 3.15.0 (0)
  A Fotosizer egy remekül konfigurálható és látványos felülettel rendelkező képkonvertáló, átméretező egyben. A képszerkesztő program a […]
 • Photomark 1.6.12017-12-24 Photomark 1.6.1 (0)
  A Photomark egy korszerű képkezelő, képszerkesztő szoftver amivel feliratozhatod azokat, vagy akár logókat helyezhetsz el rajta. A […]
 • Portrait Painter 1.332017-07-03 Portrait Painter 1.33 (0)
  A Portrait Painter egy igazán különleges képszerkesztő program, vele a fotóidon számos egyedi módisításra adódik lehetőséged. Az […]
 • ImageMagick 7.1.0-492022-09-25 ImageMagick 7.1.0-49 (0)
  Az ImageMagick egy alapvető felhasználói felületet biztosító képszerkesztő program, ami néhány alapvető funkciót biztosít a fotók […]